Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Yöpöydät & Sängynvieruspöydät

Uudet yöpöydät ovat helppo tapa päivittää makuuhuoneen tyyli nopeasti. Täältä löydät erilaisia tyylejä ja materiaaleja sisältäviä yöpöytiä, jotka sopivat sekä suureen makuuhuoneeseen että pieneen alkoviin. Valitse tyylikkäät metalliset yöpöydät, aidot massiivitammipöydät, seinälle asennetut yöpöydät käytännölliseen käyttöön ja monet muut mallit, jotka kaikki koristavat makuuhuoneesi eri tavoin, mutta tyylikkäästi.

Tyylikkäät yöpöydät & sängynvieruspöydät

Uudet makuuhuoneen yöpöydät ovat helppo tapa muuttaa ja uudistaa tyyliäsi. Sleepo tarjoaa erilaisia tyylejä ja materiaaleja sisältäviä yöpöytiä, jotka sopivat sekä suureen makuuhuoneeseen että pieneen alkoviin. Seinään kiinnitettävä yöpöytä vie vähemmän tilaa ja helpottaa tilan puhdistamista. Esimerkiksi modernissa kodissa on trendikkäitä tarjotinpöytiä, joissa on messinkijalat.

Yöpöydät kaikkiin tyyleihin

Sleepo tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia yöpöytiä verkossa. Suurin osa myymistämme yöpöydistä on maalaismaista puuta, mutta myös muut materiaalit, kuten messinki ja teräs, ovat tuotteiden joukossa. Sijoita kapeaan yöpöytään, jos sängyn vieressä on rajoitetusti tilaa, voimme tarjota sekä vasen- että oikeakätisiä pöytiä. Korkea yöpöytä sopii korkeampaan vuoteeseen. Myös tarjotinpöydät ja lamppupöydät voivat olla hyvin toimivia ja kauniita yöpöytiä. Mieti, mitä pitäisi mahtua yöpöydällesi. Jos tarvitset vain pienen hyllyn herätyskellolle, tarjoamme yksinkertaisia hyllylevyjä. Jos tarvitset lisää säilytystilaa, löydät sopivat pöydät useilla laatikoilla ja hyllyillä.

Yöpöydät laadukkaina ja trendikkinä malleina

Yöpöydän tulisi mahtua makuuhuoneeseesi ja sinun tulisi saada tilaa kaikille tavaroillesi sängyn kanssa. Valkoiset klassisen tyylin yöpöydät sopivat melkein mihin tahansa kotiin, samoin kuin musta yöpöytä. Niille teistä, jotka haluavat hemmotella itseään pienellä ylellisyydellä jokapäiväisessä elämässä, marmorinen hylly voi koristaa paikkansa sängyn vieressä tai yläpuolella. Yöpöydän ei tarvitse oikeastaan seisoa aivan sängyn vieressä, se voidaan yhtä helposti sijoittaa jalkopäätyyn niin haluttaessa. Inspiroidu käyttämään tarjotinpöytiä yöpöytinä ja näe kaikki tyylit verkkosivustollamme. Meillä on usein tarjouksia verkkosivustolla, ja sitten voit käyttää tilaisuuden hyväksesi ja ostaa kohtuuhintaisia ja edullisia yöpöytiä.

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;