Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Pussilakana 220x220 parisänkyyn

Hyvässä kahden hengen pussilakanassa ei ole kyse pelkästään ulkonöstä, vaan myös materiaalista ja laadusta. Puuvillaiset pussilakanat, synteettiset pussilakanat, pellavaiset pussilakanat tai satiiniset pussilakanat, ne kaikki vaikuttavat siihen, miten nukumme yöllä. Makuuhuoneen tärkein tehtävä on se, että sen pitäisi olla kodikas. Loppujen lopuksi siellä vietämme kolmanneksen elämästämme. Siksi on tärkeää, että kahden hengen pussilakana ja vuodevaatteet sopivat sisustukseen, eikä vähiten niin, että niiden värit ja mallit houkuttelevat siellä nukkuvia.

Laadukas pussilakana kahden hengen peittoon

Hyvässä kahden hengen pussilakanassa ei ole kyse pelkästään ulkonöstä, vaan myös materiaalista ja laadusta. Puuvillaiset pussilakanat, synteettiset pussilakanat, pellavaiset pussilakanat tai satiiniset pussilakanat, ne kaikki vaikuttavat siihen, miten nukumme yöllä.

Makuuhuoneen tärkein tehtävä on se, että sen pitäisi olla kodikas. Loppujen lopuksi siellä vietämme kolmanneksen elämästämme. Siksi on tärkeää, että kahden hengen pussilakana ja vuodevaatteet sopivat sisustukseen, eikä vähiten niin, että niiden värit ja mallit houkuttelevat siellä nukkuvia.

Haluatpa yksiväriset kahden hengen pussilakanat, beiget kahden hengen pussilakanat, kahden hengen pussilakanat pastellisävyissä tai yksityiskohtaisia malleja kahden hengen pussilakanoilla, joissa on paisley-kuvioita ja sekalaisia värejä, viileät kahden hengen pussilakanat tai vähän lämpimämmät kahden hengen pussilakanat, meillä on jotakin kaikille. Tämä suuri vaihtelu suunnittelussa ja väreissä on saatavana yhden hengen pussilakanoihin sekä pussilakanoihin parisänkyihin ja pussilakanasetteihin parisänkyihin, jotta voit ostaa juuri haluamasi tyylikkään pussilakanan. Voit vapaasti käyttää materiaalioppaamme vuodevaatteita löytääksesi oikean materiaalin sinulle ja tarpeitasi varten.

Parisänkyä varten suosittelemme, että valitset pussilakanan 220x220 cm tai pussilakanan 240x220 cm.

Kahden hengen pussilakana pellavaa, puuvillaa tai satiinia

Kahden hengen pussilakanan materiaali ja laatu voivat olla erottava tekijä hyvien yöunien ja väärästä lämpötilasta johtuvien ärsyttävien heräämisten välillä. Kahden hengen pellavapussilakana on sekä kestävä että hengittävä, jotta nukkumislämpötilaa voidaan säädellä mukavalla ja tehokkaalla tavalla, kun taas todella hieno kahden hengen pussilakana puuvillasta voi tuntua kevyeltä ja ihanalta ihoa vasten. Ylelliset kahden hengen pussilakanat ovat todella jotain, jolla sinun tulisi hemmotella itseäsi, jos haluat unen olevan todella rentouttava kokemus joka ilta, jotta voit tuntea olosi levänneeksi joka aamu. Hemmottele itseäsi uusilla, kauniilla vuodevaatteilla ja näe, miten uni muuttuu paremmaksi. Meiltä löydät myös luomuvuodevaatteita sekä parisänkyihin että yhden hengen sänkyihin.

Yhdistä tyynyliinat ja aluslakanat pussilakanaan saadaksesi tyylikkään sängyn ja hyvät yöunet. Tyylikäs ja ylellinen päiväpeite sängyn päällä on piste i:n päällä.

Osta uusi pussilakana parisänkyysi tunnetuilta ja suosituilta tuotemerkeiltä, kuten Mille Notti, Gripsholm, Marimekko, Beach House, Cura of Sweden, Read The Label ja Gant Home.

Runsaasti erilaisia

Sleepolla sinun ei koskaan tarvitse valita laadun ja hinnan välillä, vaan netistä löytyy paljon erilaisia kahden hengen pussilakanoita mistä materiaaleista ja väreissä vain haluat. Meillä on usein hyviä tarjouksia ja kahden hengen pussilakana-ale, joten kannattaa vierailla meillä usein. Edullisten kahden hengen pussilakanoidemme ja pussilakanasettiemme valikoima on suuri, ja tarjoamme 14 päivän avokaupan, jotta vierailusi meille olisi mahdollisimman helppoa ja sujuvaa. Varmistamme myös nopean toimituksen, jotta voit nauttia uusista kahden hengen pussilakanoistasi mahdollisimman pian.

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;