Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Linie design

Tanskalainen tuotemerkki Linie Design on tänä päivänä Pohjois-Euroopan suurin käsintehtyjen mattojen suunnittelija ja toimittaja. Kaikilla tuotteilla on ainutlaatuinen muotoilu ennen kaikkea modernilla ja tyylikkäällä kosketuksella. Linie Designin matot valmistetaan erittäin huolellisesti ja harkiten, ja ne antavat kodillesi ainutlaatuisen ja henkilökohtaisen tyylin.

Linie Design

Kun luovuus ja laatu kohtaavat. Linie Design valmistaa käsintehdyt matot huolella valituista materiaaleista hienostuneilla väreillä. Koska jokainen matto on ainutlaatuinen, siitä tulee koriste kodissasi.

Käsintehdyt skandinaavisen näköiset matot

Linie Design on tanskalainen designyritys, joka on päättänyt keskittyä tyylin ja tyylikkyyden tunteeseen laajalla valikoimallaan. Käsintehdyillä matoilla on aina erittäin pitkä käyttöikä, ja ne ovat kauniita katsottaessa. Jokainen matto on ainutlaatuinen myös tuotannon perinteisten kudontatekniikoiden avulla. He käyttävät yksinomaan käsin poimittuja luonnonmateriaaleja Intiasta, ja matot tunnetaan hienostuneesta skandinaavisesta ulkoasustaan. Sen lisäksi, että matot ovat kodin koriste, matot ovat erittäin helppohoitoisia ja ne voidaan kuivapuhdistaa.

Yritys perustettiin jo vuonna 1980 pohjoismaisen viileän ajattoman minimalismin innoittamana. Heidän näkemyksensä oli sisustaa koteja ympäri maailmaa ylellisillä ja kestävillä matoilla. Vuosien varrella he ovat kehittäneet tekniikoita ja jatkaneet skandinaavisen muotoilun luomista upealla laadulla. Mattojen materiaalit ja värit ovat sopusoinnussa luonnon ja neljän vuodenajan muutosten kanssa. Linie Designista on tullut tunnettu tuotemerkki, ja yhtiö on saanut erittäin hyvää huomiota ympäri maailmaa ainutlaatuisista matoistaan, jotka ovat valmistaneet skandinaaviset suunnittelijat ja käsityöläiset.

Luo muutos kauniilla matolla

Voit vaihtaa huoneen helposti matolla valokeilassa. Pienet yksityiskohdat luovat kokonaisuuden. Linie Designin ylellinen matto antaa kodille kauneutta. Suuresta valikoimastamme löydät nopeasti suosikkisi. Linie Designin uusi matto toimitetaan sinulle nopealla toimituksella.

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;