Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Helmalakana

Sänky vie usein suuren osan makuuhuoneen sisustuksesta, joten on tärkeää, että se näyttää kutsuvalta. Helmalakanan avulla voit luoda sängylle yhtenäisemmän ja kauniimman vaikutelman. Helmalakana auttaa sinua muuttamaan sängyn ulkoasua helposti. Helmalakanat ovat peräisin tuotemerkeiltä, jotka tunnetaan hyvästä laadustaan. Niitä on saatavana erikokoisina, jotta ne sopivat sekä todella suureen että pieneen sänkyyn. Voit myös valita eri pituisia helmalakanoita riippuen sängyn korkeudesta. Valikoima sisältää useita eri materiaaleja ja värejä.

Helmalakanoita useina malleina

Sänky vie usein suuren osan makuuhuoneen sisustuksesta, joten on tärkeää, että se näyttää kutsuvalta. Helmalakanan avulla voit luoda sängylle yhtenäisemmän ja kauniimman vaikutelman.

Helmalakana auttaa sinua muuttamaan sängyn ulkoasua helposti. Helmalakanat ovat peräisin tuotemerkeiltä, jotka tunnetaan hyvästä laadustaan. Niitä on saatavana erikokoisina, jotta ne sopivat sekä todella suureen että pieneen sänkyyn. Voit myös valita eri pituisen helmalakanan riippuen sängyn korkeudesta. Valikoima sisältää useita eri materiaaleja ja värejä. Löydät muun muassa pellavaisia helmalakanoita, puuvillahelmalakanat ja helmalakanat canvaksesta. Valitsemasi väri riippuu vaikutelmasta, jonka haluat luoda makuuhuoneeseesi. Valkoinen helmalakana antaa esimerkiksi tyylikkään ja raikkaan vaikutelman, kun taas harmaa pellavahelmalakana antaa maalaismaisemman ilmeen.

Uudista makuuhuone kauniilla helmalakanalla

Helmalakana on upea osa sisustusta. Se auttaa piilottamaan vähemmän houkuttelevan sängyn joustinpohjan ja antaa samalla makuuhuoneellesi aivan uuden ilmeen. Yhdessä kauniiden vuodevaatteiden ja päiväpeiton kanssa voit luoda makuuhuoneeseesi todella ylellisen hotellitunnelman. Meiltä löydät muun muassa Himlan helmalakanoita eri malleina. Valitse romanttinen, löyhästi aaltoileva tai sisusta raikkaalla, sileällä vaihtoehdolla. Helmalakanoita on saatavana eri väreissä, kuten valkoinen, musta, harmaa ja beige, joten löydät helmalakanan, joka sopii täydellisesti makuuhuoneeseesi. Ei ole väliä, kuinka suuri tai korkea sängynne on, sillä meillä on helmalakana 90, helmalakana 105 helmalakana 120, helmalakana 140, helmalakana 160, helmalakana 180 - 220 cm leveä ja eri korkeuksilla, esim. 42 cm, 44 cm, 52 cm, 54 cm niin, että se sopii sänkysi.

Meillä on laaja valikoima helmalakanoita

Meillä on laaja valikoima helmalakanoita. Valitse trendikäs pellava tai raikas puuvilla ja anna makuuhuoneellesi aivan uusi ilme. Meiltä löydät edullisia ja hintansa arvoisia laadukkaita helmalakanoita tunnetuilta tuotemerkeiltä. Voit tehdä ostoksia sujuvasti ja helposti verkossa meillä. Tarjoamme sinulle sekä ilmaisen toimituksen että 14 päivän avokaupan. Emme myöskään halua sinun odottavan sisustusideoidesi kanssa, joten lähetämme tuotteesi nopeasti.

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;