Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

huopa & Viltit

Pue kotisi ihanan kodikkaisiin huopiin. Levitä mukava huopa sohvan ja sängyn päälle tai ryömi itse sen alle. Täältä löydät ihanan yhdistelmän pehmeitä ja ilmeikkäitä huopia useista materiaaleista, eri värisinä ja kokoisina.

Suositut tuotemerkit

Ihastuttavat huovat

Sleepon suuri valikoima sisältää upeita huopia eri materiaaleista ja kauniissa väreissä, joiden avulla voit helposti uudistaa ja saada väriä kotiisi.

Hyvät huovat ja viltit

Sleepolla on laaja valikoima ja suuri tarjonta ylellisiä, tyylikkäitä huopia sekä parasta laatua olevat lämpimät huovat ja viltit, jotka on valmistettu eri materiaaleista, kuten puuvillasta, pellavasta, mohairista ja villasta. Sleepolta saat aina uutta inspiraatiota kotiisi ja löydät aina huovan, joka sopii jokaiselle persoonallisuudelle. Täältä löydät kaikkea pehmeistä ja ihanista huovista, joihin on ihanaa kietoutua aina kauniin värikkäisiin huopiin, joka voi olla mukava sisustusyksityiskohta kodissasi. Jos ostat huovan Sleepolta, saat taatusti huovan, joka saa sinut kaipaamaan kotiin.

Vauvan peitot ja kodikkaat viltit

Haluat varmasti antaa lapsellesi ehdottomasti parasta? Sleepolta löydät upeita mukavia lasten huopia, joita kaikki lapset rakastavat eivätkä halua koskaan päästää niistä irti. Huovat on valmistettu ihanan pehmeistä, eksklusiivisista materiaaleista ja sopivat täydellisesti pinnasänkyyn, vaunuihin, leikkimiseen tai milloin tahansa, kun tarvitaan jotain pehmeää, lämmintä ja käytännöllistä. Sleepon tuotemerkit käyttävät vain parhaimman laatuisia materiaaleja ja kaikkien mukavien värien ansiosta löydät taatusti sinulle ja lapsellesi sopivan vaihtoehdon. Täältä löydät kaikki värit, aina oranssista huovasta muihin värispektreihin todella hyvillä hinnoilla. Myymme huopia useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Klippan Yllefabrik, Beach House ja Classic Collection.

Osta Sleepolta

Meillä Sleepolla on laaja inspiroiva valikoima ja varmistamme aina, että saat nopeat toimitusajat yhdestä kolmeen päivään. Tarjoamme myös toimituksen aina kaikille asiakkaillemme Ruotsissa tilauksen arvosta riippumatta. Jos jostain syystä et olisi tyytyväinen esimerkiksi mukavaan peitteeseen tai haluat vaihtaa tuotteen, toimituksillasi on aina 14 päivän avokauppa.

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;