Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Ulkovalaistus

Etsitkö tyylikästä ulkovaloa kotiisi ja puutarhaan? Sitten olet löytänyt oikeaan paikkaan! Meiltä löydät upean valikoiman ulkovaloja. Sleepo tarjoaa esimerkiksi jouluvaloja, ulkovaloja, tunnelmallisia valoköynnöksiä ja paljon muuta. Valaise koti ja terassi päivän pimeiden tuntien aikana ja luo kodista kutsuva!

Suosittuja merkkejä

Tyylikäs ja edullinen ulkovalaistus

Etsitkö tyylikästä ulkovaloa kotiisi ja puutarhaan? Sitten olet löytänyt oikeaan paikkaan!

Meiltä löydät upean valikoiman ulkovaloja. Sleepo tarjoaa esimerkiksi jouluvaloja, ulkovaloja, tunnelmallisia valoköynnöksiä ja paljon muuta. Valaise koti ja terassi päivän pimeiden tuntien aikana ja luo kodista kutsuva!

Valoköynnös ulkokäyttöön

Valoköynnös puutarhassa, terassilla tai parvekkeella saa monet ihmiset ajattelemaan joulua. Taianomainen vuodenaika, jolloin päätämme usein lisätä ylimääräistä valaistusta koko kodin ja puutarhan ympärille. Valoköynnöstä voidaan kuitenkin käyttää koko vuoden ajan ja upean ilmapiirin luomiseen, myös kesäkuukausina. Ripusta uusi valoköynnös kattoon tai huonekalun ympärille, tai kokeile klassista tapaa ja ripusta se terassin tai parvekekaiteen ympärille. Ulkokäyttöön tarkoitetut valoköynnökset kestävät tuulta, aurinkoa, sateita ja lunta ja ovat kaikki erittäin laadukkaita.

Ympäristöystävällinen ulkovalaistus

Paljon valaistusta sekä sisällä että ulkona on erityisen tärkeää ajatella paljon ympäristöä ja käyttää valaistusta ja valonlähteitä, joilla on pienempi ympäristövaikutus. Valitse aurinkokennolamput tai LED-valaistus, joka kuluttaa vähän energiaa samalla kun valaisee kotisi ja puutarhasi aivan upeasti!

Täältä löydät ulkovaloja useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Fatboy ja By Rydéns. Tutustu laajaan valaistusvalikoimaamme ja napsauta kotiin uusi ulkovalo tänään  14 päivän avoimella ostolla!

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;