Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Värnamo of Sweden

Vuodesta 1951 lähtien ruotsalainen Varnamo on valmistanut korkealaatuisia vuodevaatteita ja sisustustekstiilejä. Varnamo of Sweden tunnetaan kauniista tyynyistä, peiteistä, sängypatjoista, päiväpeitteistä, matoista, koristetyynyistä ja monista muista. Jos nukut hotellissa, on myös todennäköistä, että teet sen Värnamon tyynyn ja peiton kanssa.

Varnamo of Sweden - Vain paras on tarpeeksi hyvä

Värnamo Sängkläder, joka on Varnamo of Swedenin perustaja, on perheyritys ja on valmistanut korkealaatuisia vuodevaatteita ja sisustustekstiilejä vuodesta 1951. Varnamo of Sweden tunnetaan kauniista tyynyistä, peiteistä, sängypatjoista, päiväpeitteistä, matoista, koristetyynyistä ja monista muista.

Jos nukut hotellissa, on myös todennäköistä, että teet sen Varnamon tyynyllä ja peitolla.
Varnamo of Sweden edustaa pitkää kokemusta, hyvää tietämystä ja hyvää palvelua. Peitot ja tyynyt valmistetaan Värnamon tehtaalla, ja laatu on niiden vahvin tunnusmerkki. He työskentelevät aina käsin poimittujen, huolella suunniteltujen tekstiilien kanssa. He seuraavat jatkuvasti uusia trendejä ja pyrkivät olemaan suunnittelun kärkipäässä, ja aina etsimässä uutuuksia. Jotta sinä voit nauttia upeasta valikoimasta uusia kauniita ja innovatiivisia tuotteita.

Meiltä löydät Varnamon kuitupeitot, tyynyt ja punkkisuojat todella hyvään hintaan!

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;