Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Marimekko

Marimekko oli ensin ilmiö, sitten siitä tuli elämäntapa, josta lopulta kasvoi elämänkatsomus: rohkea, tasa-arvoinen ja positiivinen. Marimekon sydän ja ydin, kekseliäs muotoilu sekä älykäs ja haastava värien käyttö muuttuvat vahvoiksi ja ajattomiksi vaatteiden, asusteiden ja sisustusten muotoiluiksi. Kaikki tarkoituksena on luoda esteettinen kokemus elämän eri hetkille.

Marimekko - kodintekstiilit

Marimekko on brändi niille, jotka rakastavat tekstiilejä ja kodinsisustusta klassisella ja ajattomalla muotoilulla. He ovat valmistaneet korkealaatuisia kodintekstiilejä, vaatteita, laukkuja ja muuta sen perustamisesta lähtien vuonna 1951.

Tutustu klassiseen ja ainutlaatuiseen Marimekon muotoiluun

Ihmiset ympäri maailmaa ovat rakastuneet Marimekon tuotevalikoimaan, joka sisältää erittäin suosittuja ja klassisia kukkakuvioita. Perinteisten kodintekstiilien, kuten Marimekon pussilakanat, keittiöpyyhkeet ja pöytäliinat, lisäksi niiden valikoimassa on monia muita tuotteita. Tämä sisältää esimerkiksi Marimekko-suihkuverhon, joka tekee kylpyhuoneestasi kodikkaan ja antaa sille ajattoman kosketuksen. Heillä on myös vaatteita, asusteita ja erityyppisiä kodinsisustustuotteita, jotka kaikki on suunniteltu huolellisesti ja joilla on sama korkea laatu. Nauti Marimekon ikonisesta 60-luvun muotoilusta sekä kodin sisällä että sen ulkopuolella ja puhtaalla omallatunnolla. Marimekon tuotteita valmistetaan sekä kuluttajien, ympäristön että ulkomaailman kannalta.

Marimekko on valmistanut ajattomia laadukkaita tuotteita 1950-luvulta lähtien

Marimekko on vuonna 1951 perustettu suomalainen yritys, josta tuli nopeasti suosikki kotitalouksissa, ei vain Suomessa. Heidän tuotteita myydään maailmanlaajuisesti noin 40 maassa, ja ikoninen ja ainutlaatuinen unikkokuvio, joka on saatavana useina eri väreinä, ei lakkaa olemasta suosittu ja esiintyy muun muassa Marimekko-pyyhkeissä ja Marimekko-liinavaatteissa. Tämä on merkki sinulle, joka arvostaa suunnittelua, laatua ja toiminnallisuutta. Kestävä kehitys ja omatunto ovat jotain, jota Marimekko todella kunnioittaa ja josta on tullut kasvava osa heidän tuotemerkkinsä. "" Oikeus kaikelle ja kaikille "" ovat sanoja, jotka määrittelevät heidän kestävän kehityksen arvot. Laadukkaat Marimekko-tuotteesi kestävät kauan ja niitä valmistetaan myös hyvin vähän ympäristöön.

Osta Marimekon ajattomia muotoilutuotteita Sleeposta

Sleepo on suomalaisen Marimekon ylpeä jälleenmyyjä ja on suunnattu tietoiselle asiakkaalle, joka haluaa ostaa suosikkituotteitaan turvallisesti, sujuvasti ja helposti. Lisäksi tarjoamme tietysti sekä ilmaisen toimituksen että nopean toimituksen. Mukauta kotisi Marimekon avulla ja tee ostoksia sujuvasti milloin tahansa heidän laajasta valikoimastaan korkealaatuisia tekstiilejä ja kodinsisustusta kanssamme. Varmista, että valitset tietoisesti sekä jälleenmyyjän että tuotteen!

Katso koko laaja valikoima edullisia ja mukavia pussilakanoita, tyynyliinoja ja aluslakanoita.

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;