Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Ulkokalusteet

Yksi paikka, jonka monet unohtavat sisustaa, on ulkotila. Mielestämme se on sääli, kun otetaan huomioon, kuinka paljon aikaa vietämme nauttimiseen parvekkeella ja patiolla. Mutta onneksi olemme koonneet upean sekoituksen trendikkäitä lepotuoleja, rentouttavia riippumattoja, tyylikkäitä aurinkovarjoja ja paljon muuta - jotta patio saisi myös mahdollisuuden olla keskipisteenä.

Suosittuja merkkejä

Voit ostaa uudet edulliset ulkokalusteesi verkosta Sleepolta

Nauti ulkoelämästä ja osta uudet ulkokalusteet Sleepolta. Koristele patio, parveke ja puutarha laadukkailla Fatboy-, Cinas- ja Sleepo Outdoor -ulkohuonekaluilla ja puutarhakalusteilla. Löydä edullisia ulkokalusteita tyylikkäillä väreillä eri materiaaleista, kuten puusta, muovista ja tekorottingista. Parvekekalusteiden ja puutarhakalusteiden valikoima on kuin suunniteltu sekä pienille että suuremmille alueille. Nyt sinulla on todella mahdollisuus sisustaa ulkona. Myynnissä olevat ulkokalusteet ovat loistava tilaisuus laajentaa olohuoneen aina puutarhaan tai parvekkeelle. Tyylikkäät keinotekoista rottinkia olevat ulkokalusteet ovat uskomattoman säänkestäviä ja todella antavat patioosi nostetta. Tiedät, että meillä on puutarhapöydät, sohvat ja aurinkotuolit useimmissa hintaluokissa ja malleissa. Voit ostaa tyylikkäitä ja ensiluokkaisia puutarhakalusteita Sleepolta. Sisusta ulkona joillakin mukavilla huonekaluryhmillämme, puutarhasohvalla tai miksi ei riippumatolla, jossa on mukavat tyynyt. Kaikki tämä ja paljon muuta löydät Fatboyn ja Sleepo Outdoorin edullisten puutarhakalusteidemme joukosta. Pidennä kesää ja sisusta edullisilla ja hyvillä puutarhakalusteilla ja yhdistä ne mukavien istuintyynyjen kanssa, joita on saatavana useina väreinä, kokoina ja paksuuksina. Raikkaiden puutarhakalusteiden avulla on helpompaa nauttia patiostasi.

Nauti kesästä uusien ulkokalusteiden kanssa

Ulkokalusteet ovat helppo tapa laajentaa olohuoneesi ja antaa sinun nauttia kesästä paljaan taivaan alla. Jos sisätiloissa ei ole tilaa järjestää juhlia ja pitää mukavia illallisia, voit aina siirtää juhlat ulos. Laadukkaiden ulkokalusteiden kanssa kämpelöt muovituolit ovat menneisyyttä - ja illallinen tulee olemaan niin ylellinen ja onnistunut kuin haluat. Lisäksi niitä voidaan yhtä helposti käyttää rennoissa grillaushetkissä ja kahvitauoilla arkisin.

Sleepolla on ulkokalusteet jokaiseen mahdolliseen tilanteeseen. Me kaikki tiedämme, että Ruotsin kesät ovat upeita - mutta ne ovat myös tunnetusti epäluotettavia. Tämä tarkoittaa, että sinun on ostettava huonekaluja, jotka eivät vain kestä aurinkoisia päiviä, vaan myös kestävät huonompaa säätä. Reilujen ulkokalusteiden avulla sinun ei tarvitse huolehtia kosteudesta ja tuulesta, joka voi pilata lomasi. Kun ostat ylelliset ulkokalusteet meiltä, voit olla varma, että ne on testattu laadun osalta.

Kestävä materiaali

Jos sinulla on ulkokalusteet katetulla terassilla, voit olla joustava, koska ne altistuvat vähemmän rasitukselle. Jos toisaalta sinulla on ulkokalusteet patiolla, materiaali on ratkaisevan tärkeää kestävyyden kannalta. Kestävää materiaalia, kuten keinotekoista rottinkia, suositellaan, jos haluat välttää juoksemista tuolien kanssa joka kerta, kun tulee huono sää.

Valikoimassamme on puutarhatuoleja, joiden avulla voit järjestää suuren illallisen ilman, että sinun tarvitse huolehtia istuinten loppumisesta. Voit joko ostaa tuolit erikseen, jos haluat valita määrän itse, tai voit ostaa setin yhdessä ruokapöydän kanssa. Se antaa sinulle mahdollisuuden saada sopiva ruokapöytäryhmä, joka kestää koko kesän.

Kuumana kesäpäivänä ei ole paljon asioita, jotka voittavat riippumattossa lepäämisen tunteen. Riippumattomme ovat saatavana useina eri malleina ja materiaaleina. Huolehdimme siitä, että niitä käytetään usein, kun haluat rentoutua drinkin kera puutarhassa tai vain lepuuttaa jalkojasi lasten kanssa käydyn krikettiottelun jälkeen.

Vietä ihana hetki auringossa

Ulkokalusseissamme on myös vankkarakenteisia aurinkotuoleja. Laadukkaalla kansituolilla vältät selkäkipuja, joita yksinkertaisemmat taitettavat tuoliversiot usein aiheuttavat. Baden-tuoli varmistaa, että sinulla on hauskaa auringossa.

Me Sleepolla olemme tuoneet parhaita tuotemerkkejä voidaksemme tarjota asiakkaillemme edullisia ja korkealaatuisia ulkokalusteita. Nämä ovat valmistajia, kuten Fatboy ja monet muut. Heidän tehtävänään on varmistaa, että saat aina eniten ulkokalusteita rahallesi, ja laaja valikoimamme antaa sinulle mahdollisuuden valita juuri haluamasi huonekalut.

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;