Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Sohvapöydät

Täydennä olohuone mukavalla sohvapöydällä! Täältä olemme keränneet monia erilaisia trendikkäitä muunnelmia sohvapöydistä. Valitse nykyaikaisista malleista metallista ja sementistä tai sisusta kotisi perinteisemmällä pöydällä tyylikkäästä luonnonpuusta. Mitä tahansa valitsetkin, tiedämme, että täältä löydät jotain todella mukavaa!

Sohvapöytä useina vaihtoehtoina

Sohvapöydät voivat näyttää melkein miltä tahansa, ne voivat olla pyöreitä sohvapöytiä, suorakulmaisia sohvapöytiä, neliön muotoisia sohvapöytiä. Ne voi olla valmistettu teräksestä ja niissä on lasipinta, ne voi olla maalattu värikkäästi tai olla puunvärisiä. Ne voivat olla myös valkoisia sohvapöytiä tai mustia sohvapöytiä. Meiltä löydät useita vaihtoehtoja,

Sohvapöydät eri materiaaleista

Meiltä Sleepolta löydät ainutlaatuisia sohvapöytiä useista eri materiaaleista. Viime vuosina messinki- ja marmoripöydät ovat tulleet suosituiksi. Marmoripöydän valinta on sekä tyylikäs että moderni valinta. Pyöreä sohvapöytä on erittäin viihtyisä, ja sen avulla on helppo sijoittaa nojatuoleja ympärille, jotka ympäröivät pöytää. Sohvapöydällä on useita eri toimintoja, mihin käytät omaasi? Pitäisikö siinä olla ylimääräinen hylly aikakauslehtiä ja pelejä varten? Syötkö yleensä sohvapöydän ääressä vai suositko kolme pienempää pöytää? Ajattele, mihin aiot käyttää pöytää, ja inspiroidu kaikista erilaisista pöydistämme.

Eri tyylit näyttävät erilaisilta

Sohvapöytä voi todella näyttää erilaiselta, ja meillä on pöytiä kaikkiin tyyleihin. Pyörillä varustettu pöytä on käytännöllinen, etenkin siivouksen yhteydessä, tai hyvän ruoan tarjoilemiseen keittiöstä, joak siirretään sitten pöydän avulla sohvan luokse. Meillä on edullisia, todella laadukkaita sohvapöytiä ja pieniä sohvapöytiä, jotka sopivat pienempään huoneeseen. Monien tuotemerkkien avulla löydät pöydän juuri sinun tyylisi mukaan. Ehkä valintasi on kahdeksankymmentäluvun henkinen pöytä lasipinnalla tai haluatko mieluummin vaaleita, tyylikkäitä huonekaluja? Matto alla antaa kodikkaan vaikutelman, katso mitä meillä on tarjota täällä verkkosivustolla.

Tilaa helposti verkosta

Sleepolla tarjoamme pöytiä monella eri tyylillä jokaiseen makuun. Valitsemme tuotemerkit käsin laadukkaasti ja houkuttelevalla muotoilukielellä toivoen, että löydät tuotteen, joka sopii kotiisi. Varmistamme, että tavarasi toimitetaan aina nopeasti, lisäksi saat 14 päivän palautusoikeuden, jos haluat lähettää tavarat takaisin!

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;