Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Aamutakit

Mukavat aamutakit kodikkaisiin hetkiin. Pue koko perhe, myös pienimmät, ihanan pehmeisiin materiaaleihin. Aloita päivä oikealla tavalla upean laadukkaalla ja hyvin muotoillulla aamutakilla.

Ensiluokkaiset Sleepon aamutakit

Ihastuttavat aamutakit muun muassa Gantilta, Beach Houselta, Lexingtonilta ja Mille Notilta sopivat laiskaan päivään ja pitkälle aamiaiselle. Täältä voit valita upeista puuvilla-, silkki- ja froteekangaslaaduista sekä monen kokoisista aamutakeista naisille, miehille ja lapsille. Nauti pitkästä aamusta mukavassa aamutakissa.

Osta ylellinen aamutakki verkosta

Haluatko lisätä ylimääräisen kultaisen reunan aamutunteihin ennen töihin tai kouluun lähtöä? Osta sitten ylellinen aamutakki upealla laadulla ja nauti hyvä aamiainen, lue sanomalehteä tai katso aamu-TV: tä. Onpa sinulla stressaava arkiaamu tai miellyttävä viikonloppuaamu, kaikesta tulee hieman parempaa lämpimässä ja ylellisessä aamutakissa.

Meillä on mukavat aamutakit useissa eri väreissä ja kuvioissa. Yhteinen nimittäjä niille on se, että ne on valmistettu hienoista materiaaleista ja reilulla tavalla pitääkseen ne raikkaina pitkään.

Mukavat aamutakit

Mukavia aamutakkejamme on saatavana kolmessa eri luokassa: aamutakki miesten, aamutakki naisten ja aamutakki lasten. Anna kaikkien perheenjäsenten saada oma mukava aamutakkinsa!

Aamutakkivalikoimaamme sisältyy vain sellaisia valmistajia, joiden tiedämme kuuluvan jatkuvasti korkeaan luokkaan. Tämä tarkoittaa, että myymme vain laadukkaita aamutakkeja tunnetuilta tuotemerkeiltä. Meillä on esimerkiksi Beach Housen ja Mille Notin aamutakit. Nykyään ne ovat kasvaneet huomattavasti suuremmiksi, mutta niiden tuotteet takaavat silti aidon ruotsalaisen laadun. Täältä löytyy myös Gantin aamutakki suurelta kansainväliseltä yritykseltä Gantilta. He ovat valmistaneet ylellisyystuotteita ja laadukkaita vaatteita jo yli puolen vuosisadan ajan, ja Gantin aamutakit ovat yhtä korkeatasoisia kuin heidän muukin tuotevalikoimansa. Heillä on moderni muotoilu unohtamatta itäisten Yhdysvaltojen luonnollisia juuria.

Materiaali on tärkeässä osassa, jotta voit olla tyytyväinen aamutakkiisi. Myymme aamutakit kolmesta eri materiaalista: puuvilla, silkki ja froteekangas. Monissa aamutakeissamme on imukykyistä puuvillaa, joka helpottaa kosteuden imemistä ilman märkyyden tuntua. Se on etu, jos tulet suoraan suihkusta ja haluat kuivua nopeasti ja mukavasti. Silkkiaamutakissa tunnet aina kevyet hyväilyt ihoa vasten, mikä tekee aamurituaaleistasi miellyttävämpiä. Siloin nuo päivät aamiaispöydässä tai television edessä ovat sekä pitkiä että nautittavia.

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;