Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Co Bankeryd

Vuodesta 2015 lähtien Care of BANKERYD on valmistanut tyylikkäitä ja korkealaatuisia valaisimia Småländska Bankerydissä. Osana valaisinyritystä Pholcia CO BANKERYD luo design-tietoisia valaisimia, joilla on ainutlaatuinen muoto ja upea persoonallisuus. CO BANKERYD:in tuotteissa yhdistyvät hyvä muotoilu ja korkea laatu edulliseen hintaan. Tyylikkään ilmeen, minimalististen yksityiskohtien ja skandinaavisen tyylin ansiosta CO BANKERYD:in valaisimet sopii luonnollisesti moderniin pohjoismaiseen kotiin.

Co Bankeryd - pohjoismaisen kodin valaistus

CO Bankeryd on sisustussuunnitteluyritys, joka keskittyy pohjoismaisen kodin valaistuksen luomiseen. Tyyli on sekoitus klassista ja innovatiivista selkeillä punk-vaikutteilla.

Sleepo tarjoaa monia erilaisia lamppuja CO Bankerydin jännittävissä ja innovatiivisissa malleissa. Tuotemerkki valmistaa pöytä-, katto-, ja seinävalaisimia. Valitse joko sopivat messinkiset seinävalaisimet sekä sängyn lamppu tai lukuvalo, kattokatot puhtailla ja suorilla viivoilla tai klassinen kristallikruunu. Jännittävä sekoitus perinteisen ja kokeellisen välillä edistää tuotteiden muuttumista huomiota herättäviksi sisustuksen yksityiskohdiksi. Materiaalit, kuten betoni, antavat teollisen tunnelman ja luovat kontrastin hehkulampun herkkyydelle. Voit vapaasti yhdistää esimerkiksi seinävalaisimet saman sarjan kattovalaisimiin kokonaisuuden luomiseksi.

Jännittävät kontrastit materiaaleissa

CO Bankeryd tarjoaa tuotteita pohjoismaisella tyylillä, joka edustaa Gotlantia, Kööpenhaminaa ja Berliiniä. Se on ruotsalainen yritys, joka perustettiin vuonna 2015 ja joka panostaa tuotteiden esteettisyyteen. Tuotteiden tyylikäs muotoilu sopii hyvin pohjoismaisiin koteihimme, joiden tyyli on usein melko yksinkertainen. Yrittäjät ja suunnittelijat Monika Mulder ja Sabina Grubbesson ovat rakentaneet lyhyessä ajassa tuotemerkin, joka edustaa korkeaa laatua ja innovaatiota. Heidän visionsa on suunnitella modernin kodin valaisimet, heille jotka valitsevat huolellisesti sisustustuotteensa ja haluavat ilmaista jotain kodin tuotteilla.

Sleepo poimii käsin suunnittelijat ja yritykset, joista pidämme. Meiltä Sleepolta voit tilata CO Bankerydin jännittäviä kattovalaisimia, joissa näkyy punk-elementtejä hyvillä ehdoilla. Saat muun muassa ilmaisen toimituksen ja ilmaisen palautuksen. Lisäksi annamme sinulle hintatakuun ja meillä on aina nopeat toimitukset.

Olet katsonut aiemmin

Aina päällä Sleepo!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
14pv palautusoikeus
14pv palautusoikeus