Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Kynttilät & Kynttilänjalat

Maksimoi kodin viihtyisyys upealla sekoituksella kynttilänjalkoja ja kynttilöitä. Koristele tyylillesi sopivilla tuotteilla valitsemalla loistavasta valikoimastamme kynttilänjalkoja ja kynttilöitä eri muotoisina, kokoisina ja sävyisinä. Sekoita, yhdistä ja viihdy!

Valittu sinulle

Luo kodikas ilmapiiri kynttilöillä & kynttilänjaloilla meiltä Sleepolta

Maksimoi kodin viihtyisyys upealla sekoituksella kynttilänjalkoja ja kynttilöitä. Koristele tyylillesi sopivilla tuotteilla valitsemalla loistavasta valikoimastamme kynttilänjalkoja, kynttilälyhtyjä ja kynttilöitä eri muotoisina, kokoisina ja sävyisinä. Sekoita, yhdistä ja viihdy!

Laaja valikoima kynttilöitä ja kynttilänjalkoja

Täältä löydät kauniita kynttilöitä ja kynttilänjalkoja, jotta voit tehdä kodistasi erityisen kodikkaan. Laajasta valikoimastamme löydät kohtuuhintaisia kynttilöitä, kynttilänjalkoja ja lyhtyjä, jotka kaikki huokuvat korkeaa laatua. Innovatiivisen muotoilun ja hienojen materiaalien, kuten messinki, marmori, hopea ja lasi, ansiosta löydät kaiken meiltä Sleepolta!

Kukapa ei rakastaisi sytyttää upeaa tuoksukynttilää? Tuoksukynttilät luovat kotiin kodikkaan tunnelman ja ovat samalla mukava sisustustuote. Voit vapaasti valita tuoksukynttilöistä vuodenajan mukaan luodaksesi miellyttävän ilmapiirin ja lisätäksesi kodin kodikkuutta.

Meiltä Sleepolta löydät kynttilänjalkoja ja kynttilöitä eri muotoisina, kokoisina ja sävyisinä. Miksi et valitsisi seinälle asennettavaa kynttilänjalkaa, pientä kynttilälyhtyä tai suurta kynttilälyhtyä seisomaan lattialla?

Jouluvalot & kynttilänjalat

Elävät kynttilät ovat osa joulua. Mutta ollaksemme turvassa ennen mahdollisen onnettomuuden tapahtumista tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia, todenmukaisia LED-kynttilöitä. Aseta ne kauniisiin kynttilänjalkoihimme tai lyhtyihimme, sytytä ne sujuvasti ja helposti kaukosäätimellä ja tunne olosi rauhalliseksi ennen kuin lähdet kotoa. Kaikki tunnetun Uyuni Lighting -merkin LED-kynttilät ovat saatavana lämpökynttilöinä, kruunukynttilöinä ja pöytäkynttilöinä, useina kokoina ja malleina - sekä esteettisesti kauniita että käytännöllisiä!

Valitse uudet kynttilät, kynttilänjalat ja kynttilälyhdyt useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Tell Me More, House Doctor, Himla, Linum, By On, Hübsch, Skruf, DBKD ja Jonathan Adler!

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;