Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Vuodevaatteet

Onko mitään parempaa kuin juuri pedattu sänky? Unelmoi itsesi muualle laadukkaissa vuodevaatteissa, jotka on valmistettu luomupuuvillasta, satiinista, jerseystä ja muusta. Täältä löydät nautittavaksi suunnitellut vuodevaatteet, jotka luovat ylellisyyttä makuuhuoneeseen ja tekevät sängystä vieläkin suloisemman paikan rentoutumiseen.

Valittu sinulle

Suositut tuotemerkit

Nuku hyvin Sleepo mukavissa vuodevaatteissa

Petaa mukava sänky uusilla raikkailla vuodevaatteilla joltakin ensiluokkaiselta toimittajaltamme. Eikö olisikin mukavaa kietoutua mukaviin vuodevaatteisiin Tempurilta, Beach Houselta, Mille Notilta tai muilta tuotemerkeiltä, jotka löytyvät täältä meiltä? Loihdi esiin unelmamakuuhuone kauniilla vuodevaatteilla, jotka ovat silkkiä, puuvillaa, satiinia tai pellavaa. Sisusta makuuhuone, lastenhuone ja vierashuone pehmeillä vuodevaatteilla, jotka houkuttelevat nukkumaan hyvin. Valitse upeista peitteistä ja mukavista tyynyistä ja yhdistä ne ihaniin pussilakanoihin, jotka ostat turvallisesti meiltä.

Vuodevaatteet verkosta

Elämässämme ei ole muuta paikkaa, jossa vietämme yhtä paljon aikaa kuin sänky. Jos haluat palkita itsesi jollakin, jota voit arvostaa joka päivä, uudet vuodevaatteet ovat kuuma vinkki. Täältä löydät useiden tunnettujen valmistajien vuodevaatteita, joissa ylellisyys ja mukavuus ovat keskiössä. Mukava päiväpeite tai ihana lakana tekee sänkyyn menemisestä kodikkaampaa pitkän päivän jälkeen.

Hyvälaatuisella lakanalla uni paranee huomattavasti. Meillä on liinavaatteita eri materiaaleista, kuten puuvillasta ja pellavasta, joten voit nauttia hyvistä yöunista aina, kun menet nukkumaan. Hyvän lakanan tulisi olla mukavan tuntuinen maatessa ja tarpeeksi viileä pitämään kehon lämpötilan oikealla tasolla. Meillä on kaikenvärisiä lakanoita, jotka sopivat sisustustyyliisi.

Kylminä talvi-öinä ei ole mitään parempaa kuin uppoutuminen lämpimän untuvapeiton alle. Peitot ovat korkeinta luokkaa, joten sinun ei tarvitse palella, kun lämpötila laskee ulkona. Hanhenuntuvalla varmistamme, että pysyt lämpimänä ympäri vuoden. Jos valitset myös jonkin tyylikkäistä pussilakanoistamme, voit luoda sängyn, joka on paitsi mukava myös kaunis katsella.

Vankkalaatuiset vuodevaatteet

Meillä on sopimuksia alan parhaiden valmistajien kanssa varmistaaksemme, että sinulla asiakkaana on pääsy korkealaatuisiin tuotteisiin. Täältä löydät ruotsalaisen Himla-yrityksen vuodevaatteet, joka on toimittanut tekstiilejä tyytyväisille ruotsalaisille yli 20 vuoden ajan. Myös muita tuotemerkkejä on edustettuina, kuten MIlle Notti, Beach House ja Chhatwall & Jonsson - kaikki, jotta löydät oman suosikkisi valikoimasta.

Vuodevaatteemme on valmistettu eri materiaaleista käyttötarkoituksesta ja tuotteesta riippuen. Meillä on puuvillalakanat ja -pussilakanat, joista useissa käytetään luomupuuvillaa ympäristövaikutusten minimoimiseksi ja mukavamman materiaalin tuottamiseksi. Meillä on myös satiiniset vuodevaatteet, jotta voimme tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisen ylellisyyden tunteen.

Jos pidät yhtenäisestä sisustustyylistä, voit ostaa saman sarjan vuodevaatteet. Tämä tarkoittaa, että saat säännölliset lakanat sekä pussilakanat ja tyynyliinat samalla värillä ja muotoilulla. Jos haluat koota oman yhdistelmän, voit sen sijaan hakea inspiraatiota eri tuotemerkeiltä.

Sänky vie usein suuren osan makuuhuoneen sisustuksesta, joten on tärkeää, että se näyttää kutsuvalta. Helmalakanan avulla voit luoda sängylle yhtenäisemmän ja kauniimman vaikutelman. Helmalakana auttaa sinua muuttamaan sängyn ulkoasua helposti.

Annamme mielellämme neuvoja vuodevaatteista asiakaspalvelumme kautta, jos sinulla on kysyttävää. Lisäksi Sleepolla on usein erikoistarjouksia ja alennysmyyntejä, joten kannattaa tarkistaa sivusto säännöllisin väliajoin nähdäksesi uusimmat alennuksemme.

Jos olet ajatellut hankkia uuden parivuoteen, 180 cm, sängyn, yhden hengen sängyn, sängyn 90 tai jotain muuta, meillä on mukava sänky, joka sopii sinulle.

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;