Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Käytävämatto

Sisusta kotisi tyylikkäällä, kestävällä ja edullisella käytävämatolla meiltä Sleepo. Käytävämatolla koti saa kohennusta riippumatta siitä, haluatko sijoittaa sen eteiseen, keittiöön tai makuuhuoneeseen. Täältä löydät useiden tunnettujen tuotemerkkien käytävämatot upealla laadulla!

Osta tyylikäs, kestävä ja edullinen käytävämatto meiltä Sleepolta

Sisusta kotisi tyylikkäällä, kestävällä ja edullisella käytävämatolla meiltä Sleepolta. Käytävämatolla koti saa kohennusta riippumatta siitä, haluatko sijoittaa sen eteiseen, keittiöön tai makuuhuoneeseen. Täältä löydät useiden tunnettujen tuotemerkkien käytävämatot upealla laadulla!

Laaja valikoima kauniita käytävämattoja

Käytävämatolla voit luoda kodikkaan tunnelman myös kodin kapeimmilla pinnoilla. Sijoita käytävämatto eteiseen, keittiöön tai makuuhuoneeseen pehmentämään tilaa ja vähentämään lattian kulumista. Sleepolta hankkimasi käytävämaton avulla saat yksityiskohdan, joka on sekä käytännöllinen että tyylikäs!

Laajasta valikoimastamme käytävämattoja löytyy jokaiselle jotakin. Valitse käytävämatto useilla eri väreillä ja malleina, kuten beige käytävämatto, harmaa käytävämatto, villakäytävämatto, juuttikäytävämatto, käytävämatto, musta, muovinen käytävämatto, käytävämatto 80x300 ja käytävämatto 80x350.

Meiltä löydät tyylikkäät ja edulliset käytävämatot useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Classic Collection, Himla, House Doctor ja Linie Design sekä Sleepon oma tuotemerkki Sleepo Collection - Tutustu laajaan käytävämattovalikoimaamme ja löydä suosikkisi!

Autamme sinua valitsemaan sopivan käytävämaton

Voit lukea matto-oppaamme ja valita oikean käytävämaton kotiisi, oppaasta löydät yksinkertaisia vinkkejä, jotka tekevät valinnastasi helpomman.

Jos et vielä ole varma siitä, minkä koon tai materiaalin valitset käytävämattoosi, olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme puhelinnumeroon: 08-20 87 70 kysyäksesi kysymyksiä tai varataksesi vierailun näyttelytilaamme osoitteessa Markvardsgatan 9, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Tukholmassa. Täällä asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan sopivan käytävämaton, tervetuloa!

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;