Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Sisustus

On monia eri tapoja piristää kotia, ja laajasta sekä trendikkäästä sisustustuotteiden valikoimastamme löydät paljon upeita vaihtoehtoja, joiden avulla sisustat kotisi helposti. Täältä löydät taivaalliset huovat, herkulliset ruukut, tunnelmalliset kynttilänjalat ja muut ihanat tarvikkeet, jotta voit sisustaa kotisi parhaalla mahdollisella tavalla.

Suosittuja merkkejä
Aiheeseen liittyvät luokat

Osta sisustustuotteet meiltä!

Pienillä yksityiskohdilla voit luoda kotiin tyylikkään sisustuksen. Sleepolta löydät paljon kodin sisustukseen liittyviä vinkkejä ja upeita tuotteita trendikkäiltä tuotemerkeiltä, kuten Himlalta, Klippan Yllefabrikilta, Design House Stockholmilta, Milli Notiltä, Selettiltä, Skrufilta ja monilta muilta tunnetuilta tuotemerkeiltä, jotka tarjoavat paljon tyylikästä sisustusta. Päivitä kotisi pehmeillä pastelleilla, voimakkailla väreillä ja maanläheisillä sävyillä hyvin varustellusta sisustusvalikoimastamme. Meiltä löydät kaiken kotiin. Osta sisustustuotteita ja sisustusyksityiskohtia verkossa, se on juuri niin helppoa kuin se on vaivatonta.

Sisustuskaupassamme on jokaiselle jotakin, ja jos etsit inspiraatiota sisustussuunnitteluun, löydät sen täältä. Valitse klassisista, trendikkäistä, tyylikkäistä, nykyaikaisista ja monista muista tyyleistä. Jos haluat uudistaa kotisi raikkaalla ja trendikkäällä sisustuksella, olet todella tullut oikeaan paikkaan. Myymme tyylikkäitä lamppuja, mukavia huopia, trendikkäitä mattoja, käytännöllistä säilytystä ja paljon muuta. Anna olohuoneellesi, makuuhuoneellesi, keittiöösi ja eteiseen uusi elämä Sleepon käytännöllisillä ja trendikkäillä kodin sisustustavaroilla.

Pääsiäiskoristeet & Joulukoristeet

Ainutlaatuiset pääsiäismunat, kuivakukat ja pastellin sävyiset koristeet ovat ehdottomasti tämän vuoden pääsiäisen trendejä. Koristele koti erilaisilla pääsiäiskoristeilla. Täältä löydät kaiken mitä tarvitset tehdäksesi tämän vuoden pääsiäisestä erityisen mukavan!

Olemme keränneet tänne joulukoristeita, jotka luovat täydellisen joulutunnelman. Koristele joulutähdillä, tekstiileillä, kynttilänjalkoilla ja muilla koristeilla, jotka antavat kodillesi ihanan kodikkaan tunnelman.

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;