Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Juuttimatto & Sisalmatto

Lisää luonnonkauniita mattoja ihmisille! Tällä sivulla voit napsauttaa kotiin upean luonnollisen maton, joka on valmistettu hampusta, juutista ja sisalista. Etsitkö kestävää ja yksityiskohtaista mattoa, jolla on suuri persoonallisuus? Sitten ajattelemme, että viehättävä luonnollinen matto voi sopia juuri sinulle.

Valittu sinulle

Osta uusi, tyylikäs ja edullinen juuttimattosi & sisalmatto meiltä Sleepolta

Lisää luonnonkauniita mattoja ihmisille! Tällä sivulla voit napsauttaa kotiin upean luonnollisen maton, joka on valmistettu hampusta, juutista ja sisalista. Etsitkö kestävää ja yksityiskohtaista mattoa, jolla on suuri persoonallisuus? Sitten ajattelemme, että viehättävä juuttimatto tai sisalmatto voi olla juuri sinulle sopiva.

Laaja valikoima suosittuja juuttimattoja & sisalmattoja

Meillä Sleepolla on laaja valikoima ihania juutista ja sisalista kudottuja mattoja. Juuttimatolla tai sisalmatolla saat luonnollisen ja hieman maalaismaisen tunteen kotiisi. Hieman karkeamman tekstuurin ja pehmeiden juuttikuitujen ansiosta se on erittäin mukava käyttää, samalla kun sillä on erittäin mukava ulkonäkö.

Juuttimaton tai sisalmaton valinnan etuna on se, että ne ovat molemmat erittäin vankkoja ja kestäviä, samoin kuin monet kasvikuiduista tehdyt matot. Lisäksi ne ovat ekologisia, koska ne on valmistettu puhtaasta luonnonmateriaalista. Sekä trendikäs että tyylikäs!

Meiltä löydät juuttimatot & sisalmatot suosituissa vakiomitoissa, kuten 200x300 ja 250x350. Valitse useista tunnetuista tuotemerkeistä, kuten Classic Collection, House Doctor, HKLiving, Hübsch, Linie Design, Tell Me More ja Sleepon oma tuotemerkki Sleepo Collection - Tutustu laajaan juutti- ja amp; sisalmattovalikoimaamme ja löydä suosikkisi!

Autamme sinua valitsemaan sopivan juuttimaton & sisalmaton

Voit lukea matto-oppaamme ja valita juuri kotiisi sopivat juutti- tai sisalmatot, oppaasta löydät yksinkertaisia vinkkejä, jotka tekevät valinnastasi helpomman.

Jos et ole vielä varma, minkä koon tai muodon valitset juutti- tai sisalmattoosi, olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme puhelinnumeroon: 08-20 87 70 kysyäksesi kysymyksiä tai varataksesi vierailun näyttelytilaamme osoitteessa Markvardsgatan 9, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Tukholmassa. Täällä asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikean juuttimaton & sisalmaton, tervetuloa!

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;