Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Laajennettu palautusoikeus 31. tammikuuta 2024 asti

Säilytys

Järjestä enemmän! Me kaikki tarvitsemme lisää säilytystilaa kaikille kodissamme oleville pienille asioille. Täältä löydät ratkaisun kaikkiin säilytysongelmiin tyylikkäillä ja toiminnallisilla kaapeilla, hyllyillä, senkeillä ja muulla tavalla, jotta kaikki tavarat löytävät oikean paikan.

Valittu sinulle

Suosittuja merkkejä

Säilytys ja huonekalut verkosta

Tarvitseeko sinun uudistaa kotiasi? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Täällä tarjoamme ensiluokkaisia ja edullisia huonekaluja kaikkiin huoneisiin. Remontoi eteinen ja osta mukava lipasto tai kaappi, siivoa makuuhuone ja osta uusi vaatekaappi tai osta uusi mukava hylly tai vitriinikaappi olohuoneeseen. Meillä on myös ihananvärisiä lasten huonekaluja, jotka sopivat kaiken ikäisille lapsille.

Emme myy vain huonekaluja sisäkäyttöön. Jos haluat sijoittaa hyviin ulkokalusteisiin sekä terassille että parvekkeelle, löydät mukavat kesäkalusteet meiltä!

Säilytyskalusteet useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä

Löydä tunnettujen tuotemerkkien laaja valikoima, kun ostat meiltä. Fatboy, Mavis, Oliver Furniture ja House Doctor ovat joitain markkinoimiamme tuotemerkkejä. Toimitamme huonekaluja paitsi Tukholman ja Göteborgin suurkaupunkeihin, myös tietysti huonekaluja eri puolille maata. Osta uusia huonekalujasi verkosta ja vältä pitkät tylsät jonot. Me Sleepollaa olemme aina avoinna ja ostat huonekalusi verkosta juuri sinulle sopivaan aikaan. Tutustu inspiroivaan sisustustuotevalikoimaamme ja huonekaluihimme rauhassa ja napsauta tavaroita kotiin. Valitse trendikkäistä tyylikkäistä huonekaluista verkossa olohuoneeseen, keittiöön, eteiseen ja makuuhuoneeseen. Tervetuloa verkkokauppaamme, olemme aina auki, kun haluat ostaa huonekaluja verkosta!

Olet katsonut aiemmin

Aina päällä Sleepo!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Laajennettu palautusoikeus 31. tammikuuta 2024 asti
Laajennettu palautusoikeus 31. tammikuuta 2024 asti
;