Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Lastenhuone

Haluatko antaa lapsellesi parhaat mahdolliset edellytykset, sekä leikkiä että hiljaisia hetkiä varten? Pinnasängyt, vauvansängyt ja juniorivuoteet sekä käytännölliset kasvavat sängyt ovat esimerkkejä kalusteista, jotka luovat oikean ilmapiirin hyvään uneen lastenhuoneessa. Valikoimastamme löytyy myös mukavat pyjamat, yöpaidat ja tekstiilit lastensänkyihin.

Valittu sinulle

Suosittuja merkkejä

Lastenhuone

Sisusta lastenhuoneet aivan lasten toiveiden ja tarpeiden mukaan. Me Sleepossa autamme sinua toteuttamaan lapsen unelman huoneesta, joka toimii sekä käytännöllisesti, että tarjoaa inspiraatiota leikkimiseen ja oppimiseen.

Lastenhuoneet ovat lapsia varten

Meiltä löydät huolella valitun valikoiman käytännöllisiä ja kauniita huonekaluja lastenhuoneeseen sekä hienoja pussilakanasettejä kemikaalitonta puuvillaa. Lastenhuoneen tulisi tuntua turvalliselta ja raikkaalta tilalta, ja tietenkin sisältää lapsen ikään sopivaa sisustusta. Sotkun estämiseksi on myös tärkeää, että lastenhuoneessa on järkeviä säilytysratkaisuja. Tässä kodin huoneessa voit myös halutessasi kokeilla jotain uutta hauskojen värien ja kuvioiden suhteen. Muista, että lapset ovat mielellään mukana huoneen sisustuksen ja esimerkiksi värimaailman päättämisessä. Kun sisustus tuntuu kuluneelta tai vanhentuneelta, päivitä se vain.

Kaikki ihanien lastenhuoneiden sisustamiseen

Haluatko antaa lapsellesi parhaat mahdolliset edellytykset, sekä leikkiä että hiljaisia hetkiä varten? Pinnasängyt, vauvansängyt ja juniorivuoteet sekä käytännölliset kasvavat sängyt ovat esimerkkejä kalusteista, jotka luovat oikean ilmapiirin hyvään uneen lastenhuoneessa. Valikoimastamme löytyy myös mukavat pyjamat, yöpaidat ja tekstiilit lastensänkyihin. Meillä ei ole vain huonekaluja ja hienoja tekstiilejä, jotka on erityisesti suunniteltu lapsille, mutta myös vauvan aktiviteettimattoja, hoitopöytiä ja muita asioita, jotka tekevät elämästä perheen nuorimpien jäsenten kanssa käytännöllistä ja stimuloivaa. Olemme yrittäneet ajatella kaikkea siitä tunteesta, jonka haluat lastenhuoneiden välittävän, pieniin apuvälineisiin, kuten imetystyynyihin, jotka voivat yksinkertaistaa sekä lasten että heidän vanhempiensa arkea.

Panosta lapsiin, se kannattaa!

Oletko jo tutustunut ihanaan leikkipesään, jossa lapsi voi viettää paljon turvallisia hetkiä? Se on käytännöllinen ja joustava tarvike, jota lapset rakastavat. Meiltä löydät lähes kaiken mitä tarvitset hyvin varustellun lastenhuoneen luomiseksi, kuten hoitopöydän ja jännittävän leikkimaton. Toimituksemme ovat nopeita ja voimme tarjota myös hyvän ostoturvallisuuden 14 päivän avokaupan muodossa. 

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;