Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Vitriinikaapi & Vitriini

Vitriini on jo kauan ollut välttämätön jokaisessa kodissa. Se on paikka, jossa voit helposti säilyttää ja esitellä hauraita esineitä, jotka sopivat parhaiten lasin taakse. Alta löydät laajan valikoiman tyylikkäitä vitriinejä, jotka tarjoavat kaivattua, perinteistä säilytystilaa, mutta hienoissa, moderneissa ulkomuodoissa.

Vitriinikaapi - Laadukkaat ja tyylikkäät vitriinikaapit

Etsitkö laadukasta ja tyylikästä vitriinikaappia kotiisi? Sleepo tarjoaa laajan valikoiman eri tyyppisiä ja kokoisia vitriinikaappeja, jotka sopivat jokaiseen sisustustyyliin. Olipa kyseessä sitten moderni, skandinaavinen tai perinteinen sisustus, meiltä löydät varmasti juuri sinulle sopivan vitriinikaapin.

Valikoimamme

Valikoimamme pitää sisällään erilaisia vitriinikaappeja eri materiaaleista, kuten puusta, metallista ja lasista valmistettuja kaappeja. Voit valita juuri sinulle sopivan kaapin niin ulkonäön kuin toiminnallisuudenkin perusteella. Meiltä löydät esimerkiksi vitriinikaapit, joissa on valmiit hyllyt koriste-esineiden tai astioiden säilyttämiseen. Jos taas haluat säilyttää esineesi piilossa, voit valita kaapin, jossa on lasiovet. Tarjoamme myös monia erikokoisia vitriinikaappeja, joten voit löytää juuri tarvitsemasi kokoisen kaapin.

Laatu ja tyylikkyys

Sleepo panostaa kaikkien tuotteidensa laatuun ja tyylikkyyteen, ja vitriinikaapit eivät ole poikkeus. Kaikki myymämme kaapit ovat valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja ne kestävät käyttöä pitkään. Valitsemalla vitriinikaapin Sleepolta voit siis olla varma, että saat kestävän ja laadukkaan tuotteen kotiisi.

Asiakaspalvelu

Jos sinulla on kysyttävää vitriinikaapeistamme tai tarvitset apua valinnan tekemisessä, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme löytämään sinulle sopivan vitriinikaapin ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numerossa +468208770 tai sähköpostitse osoitteessa info@sleepo.fi.

Tervetuloa tutustumaan laajaan vitriinikaappivalikoimaamme ja löytämään juuri sinulle sopiva kaappi kotiisi!

Voit ostaa uuden vitriinikaappisi netistä Sleeposta

Valikoimamme kattaa useita muunnoksia tästä suositusta huonekalusta, ja meiltä löydät tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Mavis, House Doctor, Rowico tai Hübsch. Valitse tyylikkäistä tammivitriinikaapeista, valkoisista vitriinikaapeista, mustista vitriinikaapeista tai muista malleista, koosta ja väreistä. Sinulle, joka haluat asettaa vitriinikaapin seinälle, löytyy myös seinään kiinnitettäviä vitriinikaappeja. Ei ole väliä mitä vitriinikaappimallia etsit, löydät sen täältä.

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;