Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Ulkoruukkut

Kookkailla, ihastuttavilla ruukuilla ja ruukkukasveilla patiosi saa nostetta. Täältä Sleepolta löydät kestävää materiaalia olevia ulkoruukkuja, jotka sopivat kaikkiin sääolosuhteisiin ja kaikkiin ulkotiloihin. Valitse ulkoruukkusi erilaisista materiaaleista ja malleista, kuten ulkoruukku iso, ulkoruukku pieni, ulkoruukku valkoinen, ulkoruukku harmaa, ulkoruukku sementti, ulkoruukku betoni, musta ulkoruukku ja korkea ruukku ulos. Kaiken tämän ja paljon muuta löydät meiltä Sleeposta!

Sisusta patiota ruukuilla

Kookkailla, ihastuttavilla ruukuilla ja ruukkukasveilla patiosi saa nostetta. Täältä Sleepolta löydät kestävää materiaalia olevia ulkoruukkuja, jotka sopivat kaikkiin sääolosuhteisiin ja kaikkiin ulkotiloihin. Valitse ulkoruukkusi erilaisista materiaaleista ja malleista, kuten suuri ulkoruukku, pieni ulkoruukku, valkoinen ulkoruukku, harmaa ulkoruukku, sementti ulkoruukku, musta ruukku ulkokäyttöön ja korkea ruukku ulkokäyttöön. Kaiken tämän ja paljon muuta löydät meiltä Sleeposta!

Anna patiollesi silaus ulkoruukun avulla

Riippumatta siitä, oletko kiinnostunut kasveista vai et, löydät meiltä Sleeposta useita erilaisia ruukkumalleja, jotka antavat patiollesi tai parvekkeellesi nostetta. Yhdellä tai useammalla ulkoruukulla voit helposti luoda kodikkaan ja kauniin ulkotilan riippumatta siitä, onko sinulla pieni parveke vai suuri puutarha. Meiltä Sleepolta löydät kestäviä ruukkuja, jotka kestävät ulkona olemista ympäri vuoden Suomen ilmastossa. Ruukkujen lisäksi meillä on myös istutuslaatikoita ja kukkalaatikoita. Valitse useista tunnetuista tuotemerkeistä, kuten DBKD, Hübsch ja House Doctor. Yhdistele ruukkuja eri muodoissa ja väreissä, jotta voit lisätä henkilökohtaisen ilmeen patiollesi.

Osta Sleeposta

Kun tilaat jonkin kauniista ulkoruukuistamme, tarjoamme aina 14 päivän avokaupan - Klikkaa uusi ulkoruukkusi kotiin jo tänään!

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;