Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Vuodesohva

Jos asuu pienessä tilassa, jokainen neliömetri laskee. Vuodesohva mahtuu helposti myös pienimpään tilaan, jotta sinulla voi olla vieraita päivällä ja voit nukkua hyvin yöllä ilman, että sen tarvitsee ottaa enempää tilaa kuin on tarpeen. Täältä löydät vuodesohvat, jotka ovat sekä tyylikkäitä että käytännöllisiä.

Valittu sinulle

Edullinen vuodesohva

Olipa sinulla pieni asuintila tai tarvitset tilaa yövieraille, vuodesohva on sekä käytännöllinen että tyylikäs - molempien maailmojen parhaat puolet.

Vuodesohvat säästävät tilaa

Jos asut pienessä tilassa, jokaisella pienellä neliömetrillä on merkitystä, joskus sinulla ei ehkä edes ole tilaa sekä sängylle että sohvalle. 2-paikkainen vuodesohva mahtuu helposti myös pienimpiin tiloihin, jotta sinulla voi olla vieraita päivällä ja voit nukkua hyvin yöllä ilman, että sen tarvitsee viedä enemmän tilaa kuin on tarpeen. Meiltä Sleepolta löydät kangas-, nahka-, divaani- ja kulmasohvat useassa eri värissä ja koossa. Vuodesohvat ovat enemmän kuin vain sohvia, joissa nukkua, ne ovat sänky ja sohva yhdessä. Jos sinulla ei ole tilaa sekä sängylle että sohvalle, tämä on todella erinomainen vaihtoehto.

Erinomainen vieraille

Vierailut voivat olla sekä odotettuja että odottamattomia. Niin tai näin, vuodesohva, jossa on mukava, taitettava vuode, on vieraille paljon mukavampi vaihtoehto kuin vain tavallinen sohva. Avaa vain vuodesohva ja petaa sänky valmiiksi illalla, ja taita se sitten aamulla taas normaaliksi istumapaikaksi. Tämä on sekä halvempaa että käytännöllisempää kuin ostaa lisävuode, jota ei käytetä, kun vieraita ei ole kyläilemässä. Sleepossa on paljon vaihtoehtoja sinulle, joka etsit sohvia netistä tehdäksesi olohuoneestasi tai vierashuoneestasi enemmän kuin se on riippumatta haluamastasi tyylistä ja muotoilusta.

Erityylisiä sohvia

Sleepossa on paljon halpoja sohvia, sekä kahden istuttavia vuodesohvia että divaaneja ja vuodenojatuoleja. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti jotain, joka on sinun makuusi, joten katsele ja löydä uusi suosikkisi jo tänään! 

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;