Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Koristetyynyt & Huovat

Koristele ja tuo elämää kotiin upeilla koristetyynyillä ja huovilla. Yhdistä kauniit koristetyynyt ja kodikkaat huovat monista eri materiaaleista, eri muotoisina ja värisinä luomaan upea ja ainutlaatuinen ilme. Jokaiselle on jotain täällä, joten katso alla olevat tyylisi mukaiset tyynyt ja huovat.

Valittu sinulle

Suosittuja merkkejä

Hienot koristetyynyt & Huovat

Joskus ei tarvita paljon, jotta huone saa muodonmuutoksen. Mukava viltti tai lamppu voi riittää, tai miksei mukava koristetyyny tai kaksi?

Eri väriset ja muotoiset koristetyynyt

Etsitpä sitten pieniä, huomaamattomia tai suuria tyynyjä tekemään vaikutuksen, Sleepolla on paljon erilaisia vaihtoehtoja. Koristetyynyt sängyllä tai sohvalla voivat antaa huoneelle aivan uuden ilmapiirin ja tunnelman, ja kaikessa on kyse siitä, millaiset tyynyt valitset. Haluatko yksivärisiä tyynyjä vai kuviollisia, raidallisia ja kukikkaita? Ehkä sarja yksivärisiä tyynyjä, joiden keskellä on suuri pilkullinen tyyny, joka todella erottuu joukosta? Olohuoneen sohva sekä sänky tai nojatuoli saavat uuden elämän ja uuden hahmon muutaman yksinkertaisen lisäyksen ansiosta, joissa on pehmoinen muotoilu ja mukava kangas.

Suorakulmaiset tyynyt, jotka makaavat mukavasti selkää vasten istuttaessa sohvalla, tai pehmeät neliön muotoiset tyynyt, joiden nupukkipäällinen tuntuu samettiselta ihoa vasten - molemmat sopivat yhtä hyvin. Sohvatyynyt voivat tehdä sohvasta mukavan ja henkilökohtaisen, ja tyylikkäillä koristetyynyillä useimmat huoneet saavat uuden elämän. Rohkeat kuviot ja muodot, erilaiset kankaat ja koot, ehkä samettiset koristetyynyt - kyllä, meillä on jotakin kaikkiin tarpeisiin. Sillä ei ole väliä, minkä tyyppinen sohva sinulla on tai miltä päiväpeite näyttää, Sleepolta löydät koristetyynyjä jokaiseen makuun ja tyyliin, jotta voit elävöittää kotiasi niin paljon niin pienellä vaivalla.

Peitot, vauvanpeitot ja kodikkaat viltit

Haluat varmasti antaa lapsellesi ehdottomasti parasta? Sleepolta löydät upeita mukavia lasten huopia, joita kaikki lapset rakastavat eivätkä halua koskaan päästää niistä irti. Huovat on valmistettu ihanan pehmeistä, eksklusiivisista materiaaleista ja sopivat täydellisesti pinnasänkyyn, vaunuihin, leikkimiseen tai milloin tahansa, kun tarvitaan jotain pehmeää, lämmintä ja käytännöllistä. Sleepon tuotemerkit käyttävät vain parhaimman laatuisia materiaaleja ja kaikkien mukavien värien ansiosta löydät taatusti sinulle ja lapsellesi sopivan vaihtoehdon. Täältä löydät kaikki värit, aina oranssista huovasta muihin värispektreihin todella hyvillä hinnoilla.

Osta koristetyynyjä & huopia Sleepolta

Sleepolta löydät suuren valikoiman tyynyjä eri tilanteisiin ja huoneisiin. Lasten koristetyyny voi elävöittää lastenhuonetta ja antaa hieman väriä ja rohkaista leikkimään ja käyttämään mielikuvitusta. Varmistamme, että saat ilmaisen toimituksen, 14 päivän avokaupan ja nopean toimituksen. Näin voit saada uudet tavarat kotiin mahdollisimman nopeasti ja nauttia niistä kerralla.

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;