Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Uutuudet

Aika hankkia jotain uutta? Kaikki kiiltävät uudet tuotteemme ja kokoelmamme löytyvät täältä. Ole ensimmäinen upeiden mattojen, siistien jakkaroiden, ajattoman valaistuksen ja monen muun kanssa. Voit olla varma, että löydät uutuuksia elegantissa, tyylikkäässä ja innovatiivisessa suunnittelussa pitämällä uutuus-kategoriaamme silmällä.

Viimeisimmät uutuudet sisustuksessa ja suunnittelussa

Täältä löydät kaikki tyylikkäät uutuudet upeilta tuotemerkeiltä, kuten Mille Notti, Classic Collection, Skruf, House Doctor, Tempur ja paljon muuta. Tutustu uusimpiin trendeihin, uusiin kokoelmiin ja käsin poimittuihin tuotteisiin, jotka uudistavat kotiisi helposti ja mukavasti.

Päivitetty valikoima

Päivitämme valikoimaa jatkuvasti sekä huonekaluilla että sisustustuotteilla kaikkiin kodin huoneisiin. Ammattitaitoiset ostajamme valitsevat huolellisesti korkealaatuiset tuotteet, jotka luovat tyylikkään tunnelman edulliseen hintaan.

Jotain uutta kaikille

Uutuuksistamme voit varmasti löytää jotain, joka sopii sinulle täydellisesti. Riippumatta siitä oletko kiinnostunut sesongin uutuuksista, tai etsitkö jotain tiettyä, kuten sänkyä, sohvaa, maljakkoa tai lamppua, on todennäköistä, että löydät etsimäsi Sleepon uutuusvalikoimasta.

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;