Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Shop the look

Selaatko usein Instagramia ja hämmästytkö kaikista näytetyistä mukavista kodeista? Vai oletko päättänyt tehdä kotisi kasvojenkohotuksen, mutta et ole löytänyt täydellistä tyyliä? Me Sleepo autamme mielellämme antamalla sisustusinspiraatiota ja vinkkejä siitä, miten voit luoda kuvat uudelleen omassa kodissasi. Olemme koonneet tähän kolme uskomattoman tyylikästä tyyliä, joihin voit osallistua – yhden olohuoneeseen, yhden makuuhuoneeseen ja yhden ruokailutilaan. Joten rullaa eteenpäin ja Shop the Look!

BILLIE Sohva Nature 2 700 EUR // BILLIE Istuinrahi Nature 795 EUR

olohuone

Rohkeasti muotoiltu mammutti sohva ei koskaan mene pieleen. Valitse suosittu Billie-sohvamme, jota on saatavana kolmella kankaalla ja useissa eri kokoonpanoissa. Yhdistä uuteen sohvaasi yksityiskohtiin kontrastisista materiaaleista, kuten puusta, kivestä ja lasista. Tee huoneeseen pehmeämpi tunnelma kauniilla tekstiileillä sileän kudotun maton muodossa ja mukavilla koristeilla. Et voilà – uusi olohuoneesi!

ADELE Ruokapöytä 1 401 NOK // COCO Ruokatuoli 149 EUR // MERINO Matto Oat 261 EUR

ruokailutila

Jatkamme olohuoneesta ruokasaliin. Täältä löydät vankan ruokapöydän trendikkäillä lamellipäällysteisillä jaloilla ja kevyellä viimeistelyllä - tyylikäs muotoilu, joka ei vanhene. Yhdistä tyylikkäisiin ja mukaviin ruokatuoleihin, kuten suosikki Coco. Lisää pehmeä mutta käytännöllinen matto ja viimeistele kaunis kukkakimppu tyylikkäässä lasimaljakossa.

CELINE Sängynpääty 699 EUR // MELLOW Päiväpeite  157 EUR

makuuhuone

Jatkaessamme kiertuettamme päädymme ihanaan makuuhuoneeseen. Tässä harmoninen väriskaala jatkuu maanläheisinä sävyinä. Huone osoittaa, että tyyliä ja toimivuutta on helppo yhdistää. Mikään makuuhuone ei ole täydellinen ilman pehmeitä ja mukavia vuodevaatteita sekä kauniisiin aamuihin että uneliaisiin arkipäiviin.

Olet katsonut aiemmin

Aina päällä Sleepo!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
14pv palautusoikeus
14pv palautusoikeus