Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Linum

Linum on ruotsalainen muotoilumerkki, joka on sukupolvien ajan toimittanut laadukkaita sisustuselementtejä kodin moniin huoneisiin. Perustamisestaan lähtien vuonna 1966 Linum on kasvanut kansainväliseksi toimijaksi, jolla on jatkossakin vahva näkemys kestävästä ja tulevaisuuden huomioivasta tuotannosta. Linumin ilme on hienostunut ja urbaani, selkeän tuntuman. Monipuolinen ammattitaito yhdessä vahvojen kuvakuvien ja korkealaatuisten materiaalien kanssa on antanut Linumille arvostetun aseman toimialallaan.

Linum - Laatua ja muotoilua 50 vuoden ajan

Perustamisestaan lähtien vuonna 1966 Linum on ollut osa ruotsalaista muotoiluperinnettä ja valmistanut kodintekstiilejä, jotka sopivat kaikkiin ruotsalaisiin koteihin tinkimättä laadusta tai toiminnasta.

Linum on suunnitellut ja valmistanut korkealaatuisia tekstiilejä kaikkiin koteihin yli 50 vuoden ajan tinkimättä suunnittelusta ja toiminnasta. Heidän tuotteet on suunniteltu koristamaan kotiisi ajattomalla muotoilulla ja kestämään samalla lukemattomia pesuja ja monien vuosien käyttöä. Voit luottaa siihen, että Linum-tuotteesi valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista huolella valituilla pigmenteillä. Tämä koskee kaikkia sarjan tuotteita, kaikkea Linumin tyynyliinoista ja Linum-tyynyistä vuodevaatteisiin, esiliinoihin ja pöytäliinoihin. Investoi laadukkaaseen ja ajattomaan, tyylikkääseen muotoiluun, jonka Ruotsin osaavimmat suunnittelijat kotiisi Linumin kodintekstiilien avulla.

Linum on suunnattu tietoiselle kuluttajalle, joka priorisoi laatua ja muotoilua. Tämä on havaittavissa siinä, että kaikki tuotevalikoiman tuotteet ovat hienostuneita ja suunniteltu sopimaan niille, jotka eivät tee kompromisseja kestävyydestä, tyylikkäästä muotoilusta tai toiminnasta. Katso upealla ammattitaidolla ja laadukkailla materiaaleilla kudotut Linum-matot tai Linum-päiväpeitteet, jotka tekevät makuuhuoneestasi koristeellisen ja ajattoman. Linumille tärkeätä ei ole vain tuotteiden laatu ja muotoilu, vaan myös vastuun ottaminen tuotannosta ja sen kestävyyden varmistaminen sekä ihmisille että luonnolle. Vähäinen ympäristövaikutus on ollut yrityksen prioriteetti alusta alkaen, ja sinä kuluttajana voit olla varma siitä, että olet osa tätä.

Osta Linumin laadukkaita tuotteita turvallisesti ja helposti Sleepo.fi-sivustolta

Tänään löydät kaiken tarvitsemasi verkossa sekä yksinomaan laadukkaita tekstiilejä kotiin. Sleepolta löydät monia Linumin tuotteita nopeasti ja ilmaiseksi sekä turvallisesti että kätevästi. Tilaa helposti verkossa ja valitse rauhassa ja hiljaisuudessa laajasta valikoimasta. Osta Linum-tuotteita meiltä. Jos tarvitset apua jossakin tai mietit tilaustasi, asiakaspalvelumme on iloinen voidessaan auttaa sinua.

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;