Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Hübsch

Hübsch on innovatiivinen tanskalainen tuotemerkki, joka tarjoaa korkealaatuista sisustusta ja muotoilua. Hübschin vaikuttavasta tuotevalikoimasta löydät klassiset huonekalut ja tyylikkäät sisätilat selkeällä skandinaavisella inspiraatiolla, joka ei koskaan vanhene. Laadukkaalla ja tyylikkäällä muotoilulla Hübsch luo tuotteita, jotka antavat kotiisi jotain todella erikoista.

Hübsch

Tanskalainen Hübsch asettaa uuden standardin vaikealle tehtävälle, joka on taiteen yhdistäminen tiukkaan muotoilumalliin, ja he tekevät sen ilolla ja leikkisästi. Heidän kokoelmissa on kaikkea toiminnallisista huonekaluista pieniin mutta käytännöllisiin sisustustavaroihin.

Leikkisä ja toimiva

Olemme Sleepossa ylpeitä Hübsch-jälleenmyyjiä, joka on tanskalainen tuotemerkki, jolla on skandinaavinen muotoilu, eli puhtaat linjat ja tyylikkäät muodot. Yritykseltä löytyy yksityiskohtaisia tarvikkeita, jotka parantavat kokonaisuutta, sekä käytännölliset ja tyylikkäät huonekalut, jotka voivat muodostaa kodin perustan. Ihmistä varten, tämä on yrityksen viehättävä suunnittelufilosofia. Vaikka suunnittelukieli on klassisesti skandinaavinen ja siten tyylikäs, on yritys tunnettu yksityiskohdista, jotka levittävät iloa. Tämä koskee yksinkertaisia sisustusyksityiskohtia, kuten ruukkuja ja koreja sekä sohvia, lipastoja ja nojatuoleja. Tuotteita voidaan kuvata kolmella sanalla: yksinkertainen, hauska ja kaunis.

Vaikea, mutta onnistunut tasapaino

Tämä brändi on täydellinen sinulle, joka pidät luonnonmateriaaleista ja maanläheisistä väreistä minimalistisella ja riisutulla muotoilukielellä. Hübsch onnistuu luomaan lämpöä ja viihtyisyyttä huolimatta siitä, että yritys on saanut inspiraationsa modernista ja toiminnallisista teollisista esineistä. Saat yksinkertaisesti molempien maailmojen parhaat puolet tältä arvostetulta ja nopeasti kasvavalta huonekalu- ja sisustusyritykseltä. Voit vapaasti yhdistää eri tuotteita keskenään, jos haluat todella tuoda esiin ilmeikkään ja tyylikkään tyylin, josta yritys on tullut kuuluisaksi.

Koristele koti tanskalaisella laadukkaalla designilla

Meiltä löydät Hübsch-huonekaluja olohuoneeseen, kuten mukavat istuinkalusteet ja käytännölliset hyllyt. Hübsch on tuotemerkki, jota tarjoamme mielellämme asiakkaillemme. Jos tilaat meiltä, sinulla on aina 14 päivän avoin ostos.

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;