Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Puuvillamatto

Puuvillamaton etuna on, että ne on suhteellisen helppo pestä ja pitää puhtaana, mutta ne kestävät myös pitkään, jos hoidat niitä oikein. Verrattuna muihin materiaaleihin puuvillamatot haalistuvat nopeasti, mitä monet arvostavat, koska sävyt pehmenevät usein mukavalla tavalla.

Valittu sinulle

Suositut tuotemerkit

Osta uusi, tyylikäs ja edullinen puuvillamatto meiltä Sleepolta

Puuvillamatolla kotona sinulla on tyylikäs, edullinen ja helppohoitoinen hyvälaatuinen matto. Verrattuna muihin materiaaleihin puuvillamatto haalistuu nopeasti, mitä monet arvostavat, koska sävyt pehmenevät usein mukavalla tavalla. Valitse useiden tunnettujen tuotemerkkien puuvillamatoista Sleepolta!

Laaja valikoima suosittuja puuvillamattoja

Sleepolta ostetun puuvillamaton avulla voit helposti luoda kodikkaamman tunnelman kotona. Puuvillamaton etuna on, että sitä on helppo hoitaa ja se on helppo sijoittaa, koska se voidaan sijoittaa sekä sisä- että ulkotiloihin. Yleensä ne on ripustettava vain tuuletusta varten, mutta useimmat niistä voidaan myös pestä koneessa. Puuvillamatto on ajaton klassikko, joka on yhtä suosittu nykyään kuin ennen ja sopii kaikkiin kodin huoneisiin.

Aseta suuri puuvillamatto olohuoneeseen ja luo täysin uusi tunne tai anna keittiölle virkistää lisäämällä kestävä puuvillamatto, mahdollisuudet ovat rajattomat. Valitse puuvillamattoasi useilla eri väreillä ja malleina, kuten valkoinen puuvillamatto, beige puuvillamatto, pyöreä puuvillamatto, suuri puuvillamatto ja useina suosittuina vakiokokoina, kuten puuvillamatto 200x300 ja puuvillamatto 250x350.

Meiltä löydät puuvillamatot useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Classic Collection, House Doctor, Himla, Hübsch, Bloomingville ja Sleepon oma tuotemerkki Sleepo Collection - Tutustu laajaan puuvillamattomallistomme ja löydä suosikkisi!

Autamme sinua valitsemaan sopivan puuvillamaton

Voit lukea matto-oppaamme ja valita kotiisi sopivan puuvillamaton, oppaastamme löydät yksinkertaisia vinkkejä, jotka tekevät valinnastasi helpomman.

Jos olet edelleen epävarma maton koosta tai muodosta, olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme puhelinnumeroon: 08-20 87 70 kysyäksesi kysymyksiä tai varataksesi vierailun näyttelytilaamme osoitteessa Markvardsgatan 9, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Tukholmassa. Täällä asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikean puuvillamaton, tervetuloa!

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;