Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Watt & Veke

Hämmästyttävä Watt & Veke on ruotsalainen tuotemerkki, joka suunnittelee ja valmistaa innovatiivisia valaistuksia, varjostimia ja jännittäviä kodinsisustustuotteita. Watt & Veke on perheyritys, jolla on pitkä kokemus lampunvalmistuksesta ja johon on liitetty useita lahjakkaita suunnittelijoita. Watt & Veke tarjoaa jotain jokaiselle sisustuksesta kiinnostuneelle.

Watt & Veke - Kaunis valaistus

Ruotsalainen Watt och Veke -brändi luo kauniin valaistuksen kodin kaikkiin huoneisiin. Trendeistä ja yhteistyössä useiden lahjakkaiden suunnittelijoiden kanssa he valmistavat tuotteita, jotka kultaavat kotiisi monien vuosien ajan.
Usein sanotaan, että valaistus on yksi tärkeimmistä asioista, joihin on keskityttävä luomaan todella kaunis ja kodikas sisustus.

Watt och Vekeltä löydät siis valaistustuotteita kaikkiin tarpeisiisi riippumatta siitä, tarvitsetko pieniä vai suuria valonlähteitä. Esimerkiksi löydät suuren valikoiman Watt ja Veke-kattovalaisimia, joiden avulla voit luoda juuri haluamasi tunnelman kotiin. Voit myös käyttää Watt ja Veke-varjostimia nykyisen valaistuksen muuttamiseen. Älä myöskään unohda, että pienet valonlähteet ovat yhtä tärkeitä kuin suuret. Laajan valaisinvalikoimamme avulla voit luoda pieniä, kodikkaita valopisteitä kotiin.

Watt och Veke työskentelee useiden lahjakkaiden ja asiantuntevien suunnittelijoiden kanssa voidakseen tarjota uutta ja jännittävää valaistuksen kotiisi. Valikoima sisältää tuotteita, jotka sopivat sekä trendejä rakastaville, että klassista tyyliä suosiville. Kokeile esimerkiksi uutta marmoritrendiä Watt ja Veke-valaisimella, tai koristele kotisi uudella, tyylikkäällä kattolampulla. Joulua varten löydät myös uusia suosikkeja Wattista ja Vekestä. Watt ja Veke valmistavat esimerkiksi erityylisiä joulutähtiä. Sleepon laajasta Watt ja Veke-valikoimasta löydät varmasti omat valaisinsuosikkisi.

Me Sleepossa pidämme tärkeänä, että meiltä tilaaminen on mahdollisimman helppoa. Sinulla on esimerkiksi 14 päivän palautusoikeus, minkä lisäksi meillä on ilmainen toimitus, jotta voit tehdä ostoksia mahdollisimman helposti. Tietenkin haluamme myös, että saat tavarat mahdollisimman pian eikä sinun tarvitse odottaa, joten meillä on aina nopea toimitus.

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;