Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Viskoosimatto

Viskoosi, viskoosi ja vielä kauniimpi viskoosi - täältä löydät upeita viskoosimattoja, joilla on todella wow-vaikutus. Hienolla tekstuurillaan ja ulkonäöllään viskoosimatto hohtaa kauniisti ja muuttaa värisävyä ja kiiltoa sen mukaan, kuinka valo osuu mattoon. Katso alla oleva valikoima upeaa viskoosia sisältävä mattovalikoimamme.

Osta uusi, ylellinen ja edullinen viskoosimatto meiltä Sleepolta

Viskoosi, viskoosi ja vielä kauniimpi viskoosi - täältä löydät upeita viskoosimattoja, joilla on todella wow-vaikutus. Hienolla tekstuurillaan ja ulkonäöllään viskoosimatto hohtaa kauniisti ja muuttaa värisävyä ja kiiltoa sen mukaan, kuinka valo osuu mattoon. Katso ylle nähdäksesi laaja valikoimamme mattoja upeasta viskoosista.

Laaja valikoima suosittuja viskoosimattoja

Ihana kiilto ja pehmeä tunne - viskoosimatto on kaunis lisä kotiisi. Viskoosimatto tunnetaan vaihtelevasta värisävystään ja luonnollisesta hohteestaan, ja sitä on saatavana sekä kudottuina että tuftatulla nukalla. Viskoosimatto sopii todella hyvin makuuhuoneeseen, koska se on herkempi kuin villamatto eikä kestä kosteutta. Valitse viskoosimatot, jos haluat maton, jolla on kaunis kiilto, joka antaa huoneelle hieman lisäpersoonallisuutta.

Laajasta viskoosimattovalikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin. Valitse viskoosimattosi useissa eri väreissä ja malleina, kuten valkoinen viskoosimatto, beige viskoosimatto, viskoosimatto hopea, pyöreä viskoosimatto, iso viskoosimatto ja useita suosittuja vakiomittoja, kuten viskoosimatto 200x300 ja viskoosimatto 250x350. Erittäin suosittu valinta on Sleepon oma viskoosimatto Panda ja viskoosimatto Sky, molemmilla on upea, ylellinen kiilto ja pehmeä tuntu.

Meiltä löydät viskoosimatot useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Layered, Classic Collection, Linie Design, Chhatwal & Jonssonin ja Sleepon oma tuotemerkki Sleepo Collection - Tutustu laajaan viskoosimattovalikoimaamme ja löydä suosikkisi!

Autamme sinua valitsemaan oikean viskoosimaton

Voit lukea matto-oppaamme ja valita juuri sinun kotiisi viskoosimaton, oppaasta löydät yksinkertaisia vinkkejä, jotka helpottavat valintaa.

Jos et ole vielä varma, mikä koko tai muoto viskoosimattoosi kannattaa valita, olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme puhelinnumeroon: 08-20 87 70 kysyäksesi kysymyksiä tai varataksesi vierailun näyttelytilaamme osoitteessa Markvardsgatan 9, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Tukholmassa. Täällä asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikean viskoosimaton, tervetuloa!

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;