Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

GANT Home

GANT on Bernard Gantin vuonna 1949 New Havenissa, Yhdysvalloissa, perustama kansainvälinen elämäntyylibrändi. GANT Home tarjoaa hyvin valmistettuja ja ensiluokkaisen laadukkaita tekstiilejä kotiin. Tuotteet ovat saaneet inspiraationsa klassisesta, rennosta itärannikkotyylistä merellisillä ja maanläheisillä väreillä. Ne tarjoavat kaikkea kauniista egyptiläisestä puuvillasatiinista valmistetuista arkkeista pöytätasolle tarkoitettuihin tuotteisiin. Gant Home huokuu ylellisyyttä ja tyylikästä tunnetta, joka edullisia kaikkia tuotteita.

GANT Home vuodevaatteet ja kodin sisustustavarat

Gant on brändi, jonka klassinen tyyli edustaa Amerikkalaista itärannikkoa. Klassisen, rennon tyylinsä ja todella laadukkaat tuotteet antavat kodillesi modernin ja aidon ilmapiirin.

GANT Home antaa kodille uuden elämän

Gantilla on kyse klassisista kuvioista ja mukavasta materiaalista. Gant-lakanat ja Gant-pyyhkeet yhdistävät neutraalit ja tyylikkäät, modernit sävyt paisleyn ja ruutukuvion kanssa. Tätä yhdistelmää voi olla vaikea tasapainottaa, mutta Gant tekee sen yksinkertaisella ja tyylikkäällä tavalla, joka tekee heidän tuotteistaan täydelliset useimmissa kodeissa menettämättä omaperäisyyttä. Huoneen liiallisen koristamisen sijaan Gant pyrkii sulautumaan ja täydentämään olemassa olevaa sisustusta, jotta kotisi voi säilyttää persoonallisuutensa ja jopa saada sen esiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Uudista kotisi GANT Homen

sisustustavaroilla. Gantin sisustustuotteissa on saatavana myös useita muotoja ja värejä luodakseen saman tunnelman kuin Gant-vuodevaatteet ja pyyhkeet. Tuoksukynttilät, koristetyynyt ja matot antavat kaikille huoneille paremman käsityksen siitä, missä tuotteita käytetään rennossa ilmapiirissä, jotta todella korostettaisiin tuota kaunista itärannikkotyyliä. Kaikki Gantin tuotteet huokuvat korkeatasoista muotoilua, mutta jos etsit jotain ylellisempää, on valikoimassa myös egyptiläisestä puuvillasta valmistetut vuodevaatteet jossa on korkea lankatiheys, jonka avulla voit nukkua kuin pilvessä ja hemmotella itseäsi ansaitsemallasi tavalla. Lisää kotisi viihtyisyyttä klassisella ja tyylikkäällä tavalla Gantin monipuolisilla tuotteilla, jotka voit tilata Sleeposta jo tänään.

Korkealaatuista kodin sisustusta

Sleepolta löydät todella laadukkaita tuotteita Gantilla, vielä parempaan hintaan. Uudista kotisi tänään kauniilla pussilakanasetillä tai ylellisillä pyyhkeillä kylpyhuoneeseen. Tarjoamme nopean toimituksen, kun tilaat laajasta valikoimastamme. Lisäksi varmistamme, että saat ilmaisen toimituksen ja 14 päivän avoimen ostoksen, jotta voit tuntea tuotteet kotona ennen kuin päätät.

Katso koko laaja valikoima edullisia ja mukavia pussilakanoita, tyynyliinoja ja aluslakanoita.

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;