Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Pyyhkeet

Tämä kategoria tarjoaa pehmeintä laatua - runsaasti pyyhkeitä! Valitse pyyhkeiden joukosta, sekä isojen että pienten pyyhkeiden, joissa on värikkäitä ja neutraaleja ilmeitä ja upeita ominaisuuksia.

Pyyhkeet useina malleina

Pyyhkeet ovat jotain, jota käytämme päivittäin suihkun tai kylvyn jälkeen, kun olemme pesseet kätemme tai puhdistaneet kasvomme. Jotkut suosivat niitä pehmeinä, toiset haluavat karkeamman version. Sleepolta jokainen löytää sopivan pyyhkeen toiveistaan riippumatta.

Eikö tunnukin ihanalta kääriytyä mukavaan pyyhkeeseen? Tarjoamme sekä yksinkertaisempia malleja että ylellisempiä vaihtoehtoja useissa eri hintaluokissa. Suurin osa pyyhkeistämme on valmistettu 100 % puuvillasta, mikä antaa upean tunteen, tarjoamme myös pellavafroteetuotteita parhaan imukyvyn saavuttamiseksi. Meiltä löydät myös kylpytekstiilit, jotka on merkitty Öko-tex-sertifioinnilla, jotta sinä kuluttajana voit tuntea olosi turvalliseksi. Valikoima sisältää kaikkea suurista ja ihanista kylpypyyhkeistä pienempiin malleihin useissa eri väreissä, joten löydät varmasti tuotteen, joka sopii kylpyhuoneesi erityiseen tyyliin.

Kylpytekstiilit elämäntyyliisi

Myymme pyyhkeitä kaikkiin tilanteisiin, joissa pyyhettä voidaan tarvita. Joskus hieman pienempi kylpypyyhe saattaa mahtua esimerkiksi mukaan kuntosalille, joten tarjoamme tuotteitamme useissa eri koossa ja painoluokissa. Suurempi paino neliömetriä kohti luo ylellisen tunnelman ja pyyhkeelle pidemmän käyttöiän. Meiltä löydät myös ylellisiä vieraspyyhkeitä useilta eri valmistajilta, jotta voit tarjota upean kokemuksen tarjoamalla mukavan pyyhkeen, jonka laatu on sama kuin ylellisimmissä hotelleissa. Kylpypyyhkeitämme arvostetaan varmasti. Se on myös täydellinen lahja henkilölle, joka on juuri muuttanut pois kotoa. Riippumatta käyttökohteesta löydät pyyhkeen meiltä.

Kun haluat ylellisyyttä

Tarjoamme monia eri värejä ja tuotemerkkejä, esim. Gant-pyyhkeet ja Mille Notti -pyyhkeet, jotta löydät oikean tuotteen sinulle. Valitsetpa sitten sisustuksen maanläheisillä tai kirkkailla väreillä, meillä on tuotteita, jotka sopivat. Niille, jotka haluavat ylellisimmät kylpytekstiilit, GANT Home premium -pyyhkeet ovat erittäin pehmeitä ja pörröisiä. Älä epäröi tilata, koska tarjoamme ilmaisen toimituksen ja avokaupan. Nopean toimituksemme avulla voit pian nauttia sinulle sopivasta pyyhkeestä.

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;