Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

House Doctor

Tanskalainen perheyritys House Doctor perustettiin vuonna 2001, ja siitä lähtien siitä on tullut jättiläinen sisustustarvikkeissa ja huonekaluissa. House Doctorilta löydät kaiken tyylikkäistä tyynyistä mattoihin, valaistukseen, huonekaluihin ja pieniin sisustustietoihin, jotka saavat sinut tuntemaan olosi kotoisaksi omassa kodissasi. Skandinaavisen ja ainutlaatuisen muotoilunsa ansiosta ei ole vaikea ymmärtää, miksi niin monet ihmiset rakastavat House Doctoria.

Tyylikkäästi House Doctorin kanssa

House Doctor auttaa sinua lisäämään uusia eritasoisia tyylejä kotiisi. Sleeposta löydät useita tuotemerkin tuotteita, joita voit käyttää kotisi sisustuksen viimeistelyyn.

Onko sinun uusittava makuuhuone? Tai ehkä eteinen tai keittiö? Sitten House Doctorilla on täsmälleen mitä tarvitset riippumatta siitä, mitä etsit. House Doctor -peilin avulla huoneet avautuvat ja tuntuvat suuremmilta ja valoisammilta, varsinkin tyylikkäällä kehyksellä, joka sopii sekä muihin tavaroihin, että persoonallisuuteen täysin itsestään. House Doctor -matolla tavallisesta lattiasta tulee jotain erikoisempaa, mukava pehmeä pinta kävellä samalla, kun se sekä lämmittää, vaimentaa ääntä että lisää tyyliä huoneeseen. Kaipaako keittiösi piristystä? Kokeile silloin vihreästä marmorista valmistettu leikkuulautaa, kun haluat jotain jotain ylimääräistä jokapäiväiseen arkeen.

House Doctorin sohva on enemmän kuin vain sohva, aivan kuten House Doctorin valaisin on enemmän kuin vain lamppu. Koska valikoimassa on niin paljon erilaisia tuotteita, tällä tuotemerkillä on jotain, joka sopii kaikille persoonallisuuksille, kaikkiin tilaisuuksiin ja kaikkiin koteihin. House Doctor -pöytä tuo ylellistä tunnetta mihin tahansa huoneeseen, samalla kun se on siisti ja valmistettu todella korkealaatuiseksi. Punotut messinkikorit tekevät pienen muutoksen, joka voi viimeistellä kodin tyylin täydellisesti, samoin kuin trendikäs kehystetty juliste tai viiniteline. Kotisi uudistaminen ei vaadi paljoa, joten anna House Doctorin auttaa sinua.

Osta House Doctor Sleeposta

House Doctor sisustustarvikkeiden ansiosta jokainen koti saa hieman enemmän luonnetta, joten valitse omat suosikkisi Sleepon laajasta tuotevalikoimasta. Tarjoamme nopean toimituksen, ilmaisen toimituksen ja palautuksen sekä 14 päivän avoimen ostoksen ja katsoa niitä rauhassa samalla kun nautit siitä, kuinka ne mahtuvat helposti ja mukavasti kotiisi.

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;