Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Tyynyliina

Sleepolta voit ostaa muun muassa tyylikkäitä tyynyliinoja ja pellavatyynyjä. Yhdistä se pussilakanan tai päiväpeitteen kanssa ja saat täydellisen ilmeen sängyllesi! Täällä on värejä, tekstiilejä ja kuvioita jokaiseen makuun ja tyyliin. Löydät tyynyliinat koossa 50x90, 50x60 & 70x100 tunnetuilta ja suosituilta tuotemerkeiltä, kuten Mille Notti, Linum, Gant, Gripsholm, Marimekko ja Tempur.

Suositut tuotemerkit

Kauniit ja tyylikkäät tyynyliinat

Sleepolta löydät laajan valikoiman kauniita ja laadukkaita tyynyliinoja. Täällä voit valita kaikkea pellavakankaasta satiiniin ja kaikenlaisiin väreihin ja kuvioihin.

Tyynyliinat jokaiseen makuun

Sleepolta voit ostaa muun muassa tyylikkäitä tyynyliinoja ja pellavaisia tyynyliinoja. Yhdistä se pussilakanan tai päiväpeitteen kanssa ja saat täydellisen ilmeen sängyllesi! Täällä on värejä, tekstiilejä ja kuvioita jokaiseen makuun ja tyyliin. Osta tyynyliinat 50x90, tyynyliinat 50x60, tyynyliinat 60x80 tai hotellityyny tyynyliinat 70x100 tunnetuilta ja suosituilta tuotemerkeiltä, kuten Mille Notti, Linum, Gant Home, Gripsholm, Marimekko ja Tempur. Valitse eri materiaaleista, kuten puuvillaiset tyynyliinat, jersey-tyynyliinat, pellavatyynyliinat ja satiinityynyliinat. Me Sleepolla näytämme korkearesoluutioisia kuvia tuotteistamme verkkosivustolla, jotta saat aidon tunteen sinua kiinnostavasta tuotteesta. Vuodevaatteiden lisäksi Sleepolta voi ostaa sänkyjä, huonekaluja ja muita kalusteita sekä sisustustuotteita.

Tyynyliinat jokaiseen tilanteeseen

Sleepolta löydät tyynyliinat, jotka sopivat kaikenlaisiin tyynyihin, sänkyihin ja tyyleihin. Jos sinulla on suurempi sänky ja etsit isoja tyynyliinoja, kuten hotellityynyyn 70x100, raskaammille tyynyille tai jos tarvitset siistimpiä tyynyliinoja pienille tyynyille, Sleepo tarjoaa molemmat. Löydät myös edullisia tyynyliinoja, koska Sleepo tarjoaa säännöllisesti alennettuja tuotteita ja tyynyliina-alen, joista löydät myös tyynyliinoja ja muita vuodevaatteita. Tee sängystä vieläkin mukavampi monilla kauniista väreistä valmistetuilla tyynyillä ja tyynyliinoilla tai valitse hillitty värimaailma rauhallisuuden luomiseksi - mikä tyyli on sinun? Löydät etsimäsi helposti suodattamalla tuotemerkin, hinnan, värin, materiaalin ja koon mukaan.

Monta etua ostaessasi tyynyliinat Sleepo

Voit tuntea olosi turvalliseksi, kun ostat Sleepolta. Osta vuodevaatteet verkosta ja saat tavarat kotiin helposti ja nopeasti. Tilaamiesi tuotteiden vastaanottaminen kestää yleensä enintään kolme päivää, ja voit noutaa pakettisi helposti lähimmästä toimituspisteestä. Jos muutat mieltäsi, sinulle tarjotaan 14 päivän peruutus- ja vaihto-oikeus. Tyynyliinojen ja muiden vuodevaatteiden ostaminen verkosta ei voisi olla helpompaa!

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;