Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Beach House Company

Tuotemerkki tuottaa korkealaatuisia vuodevaatteita upeista jersey-materiaaleista, mutta myös mukavia aamutakkeja ja muita kodikkaita tekstiilituotteita. Beach House tarjoaa useita pehmeitä ja mukavia tuotteita tyylikkäillä neutraaleilla väreillä, sekä vaaleita että tummia. Anna koko perheelle paras nukkumiskokemus upeilla Beach Housen vuodevaatteilla.

Beach House - Tarina jersey-vuodevaatteista!

Atlantin toisella puolella, Yhdysvalloissa, on pitkään ollut jotain, jonka vasta nyt alamme löytää Euroopassa ja erityisesti Ruotsissa - vuodevaatteet jersey-materiaalista. Konsepti sai jalansijaa 90-luvulla, kun nainen nimeltä Rachel Ashwell alkoi myydä jerseylakanoita Kaliforniassa sijaitsevassa myymälässään. Inspiraation antoi tunne siitä, jonka saat, kun nukut isossa T-paidassa. Rachel Ashwell kysyi itseltään; Jos nyt ihmiset ajattelevat, että T-paitakangas on ihaninta, mitä on olemassa, miksi sitä ei ole koko sängyssä? Yksinkertainen, mutta älykäs ajatus Ashwellistä. Kun Oprah Winfrey kutsui jersey-vuodevaatteita "vuoden löydöksi", kysyntä lisääntyi yllättäen lumivyöryn lailla. Kuten me kaikki tiedämme, Oprah on suosittu suuressa osassa maailmaa ja hänen show'nsa näkevät miljoonat ihmiset. Joten kun Oprah show'ssa ilmaisi rakkautensa lakanoihin sanoin: "Siitä lähtien, kun löysin T-paitalakanat, nukkuminen ei ole ollut minulle sama ... mikään ei ole saanut minua tuntemaan oloani paremmaksi kuin nämä lakanat.", niistä tuli vain suositumpia joka päivä.

Beach House Oprahin luona

Yritys sai luonnollisista syistä kunnolla vauhtia, kun Oprah antoi lausuntonsa näistä tuotteista. Monet olivat yhtä mieltä siitä, että mukavampia vuodevaatteita ei löytynyt. Syksyllä 2009 Beach House Company toi markkinoille korkealaatuiset jersey-vuodevaatteet ensimmäistä kertaa Euroopassa. Yksi investointiin valituista maista oli Ruotsi. Kaupat muissa Euroopan maissa, kuten Suomessa, Norjassa, Saksassa ja Sveitsissä, saivat myös kunnian toimia Beach House Companyn ja sen tuotteiden jälleenmyyjinä täysin uusilla markkinoilla. Suunnittelu on saanut inspiraationsa, kuten nimestä voi päätellä, elämästä Tyynenmeren rannikolla, Kalifornian rantaviivalla. Värien ja mallien tulisi heijastaa sitä tunnetta, jonka saat lakanoita käytettäessä - rentoutuminen ja yksinkertaisuus ovat avainsanoja yrityksen tuotteille ja niiden markkinoinnille. Lakanat ovat yksinkertaisesti Kalifornian elämäntavan ruumiillistuma.

Osta Beach House -tuotteita Sleepolta

Meiltä Sleepolta löydät hyvin valitun tarjonnan Beach House -tuotemerkiltä. Täältä löydät kodikkaita Beach House -tuotteita, kuten aamutakit, pyjamat, yöpaidat, jersey-lakanat, jersey-pussilakanat, jersey-tyynyliinat, koristetyynyt ja huovat. Beach House luo tuotteita korkealaatuisista materiaaleista, sekä jerseystä että puuvillasta. Voit valita useista vaaleista ja raikkaista väreistä. Sleepolta löydät monia Beach House -tuotteita alennushintaan, mikä tarkoittaa, että sinulla on mahdollisuus tehdä todellisia säästöjä ostoksistasi!

Katso koko laaja valikoima edullisia ja mukavia pussilakanoita, tyynyliinoja ja aluslakanoita.

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;