Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Design House Stockholm

Design House Stockholm on Anders Färdigin perustama ja yritys aloitti luovana tuotekehitysyrityksenä muille tuotemerkeille vuonna 1992. Useat tuotteet ovat saaneet palkintoja, kuten Excellent Swedish Design, Red Dot Design Award, Accent on Design Award, Design Plus ja Elle Deco Design Award.

Design House Stockholm - Tyylikästä muotoilua

Osta tyylikästä ja modernia designia Design House Stockholm -brändiltä, joka luo huomisen klassikoita. Kaikkia huonekaluista posliiniin, matot ja lamput suunnitellaan ja valmistetaan.

Design House Stockholm koko kotiin
Design House Stockholm tarjoaa laajan valikoiman erilaisia tuotteita kotiin. Modernilla tyylillä ne ovat ilmeinen valinta trenditietoiselle asiakkaalle. Niiden valikoimaan kuuluu esimerkiksi Design House Stockholm -kynttilänjalka ja Design House Stockholm -matto. Tuotteilla on pohjoismainen yksinkertaisuus ja tyylikkyys, joka sopii moniin koteihin. Täällä Sleepossa sinulla on mahdollisuus valita laajasta tuotevalikoimasta. Tuotemerkki on myös erittäin leikkisä ja he uskaltavat haastaa miltä huonekalu tai yksityiskohta perinteisesti näyttää. He ovat muun muassa luoneet omat muunnoksensa klassisesta pinnatuolista, jossa he antavat selkänastojen mennä hieman eri suuntiin.

Design House Stockholmin ainutlaatuinen muotoilu

Design House Stockholm on vuonna 1992 Anders Färdigin perustama. Alusta lähtien tämä suunnitteluryhmä kehitti tuotteita muille tuotemerkeille, mutta piti ne pian luomaan omassa nimessään. Vuosien varrella valikoima on kasvanut ja sisältää nykyään myös vaatekokoelman. Kynttilänjalka Design House on hyvin arvostettu lahja itsellesi tai jollekin muulle. Jos tarvitset suurempaa valonlähdettä, tuotemerkki tarjoaa useita malleja Design House Stockholm -valaisimesta. Tuotteet ovat käytännöllisiä ja niillä on erottuva muotoilu tai materiaali, joka tekee niistä ainutlaatuisia. Esimerkiksi työvalaisimia on saatavana sekä jääpalana että kultaisena tai hopeana. Uusia tuotteita tulee jatkuvasti, voit vapaasti katsoa täällä verkkosivustollamme ja nähdä, mitä tarjoamme.

Moderni ja korkealaatuinen

Design House Stockholm arvostetaan lahjaksi laadukkaan ja erilaisen ja yksinkertaisen suunnittelukielen ansiosta. Tilaa verkosta Sleeposta ja valitse suosikkisi laajasta valikoimastamme. Sinulla on aina 14 päivän avoin ostos ja tarjoamme toimituksen. Tiedämme, että haluat tavarasi kotiin mahdollisimman pian, joten varmistamme nopean. Tervetuloa meille!

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;