Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Klippan Yllefabrik

Siitä, mikä alkoi kerran pienestä villan kehräysmyllystä Klippanin myllykaupungissa yli 120 vuotta sitten, on kehittynyt täysimittainen tekstiilikonsepti, joka perustuu laatuun ja muotoiluun. Muotoilu, joka perustuu kosketukseen ja laatuun saadaan käyttämällä luonnonmateriaaleja.

Klippan Yllefabrik - Hienot villatuotteet

Mikä on parempi kuin kääriytyä pehmeään vilttiin pitkän päivän päätteeksi? Sleeposta voit ostaa Klippan Villatehtaan huopia ja vilttejä.

Huopa ei ole vain viihtyisä, mutta se voi lisätä paljon kotiin. Se luo kodikkauden tunteen ja tarjoaa kutsuvan ilmapiirin. Meillä on erilaisia malleja erityyppisiin huoneisiin. Klippan-villahuopa on lämmin ja mukava, ja se sopii erinomaisesti taittamiseen ja sohvan päälle asettamiseen, mieluiten sopivilla tyynyillä ja sytytetyillä kynttilöillä. Toinen Klippan-huopa sopii hyvin sänkyyn - näitä huopia ei voi olla liikaa. Halusitpa sitten klassisen kudotun huovan tai esimerkiksi fleecehuovan ja modernin vaihtoehdon, Klippanilla on etsimäsi.

Yhdistä tyyli ja toiminta

Viihtyisät koti-illat nousevat aivan uudelle tasolle ihastuttavalla Klippan-huovalla. Käperry viltin alle kumppanin, lasten tai ehkä koiran kanssa, ja nauti kuppi lämmintä teetä rennosti sohvalla. Yhdessä hyvän elokuvan ja hyvän välipalan kanssa Klippanin tuotteet tuovat aivan ainutlaatuisen mukavaa rentoutumista, joten näiden pehmoisten huopien kanssa on vaikea olla rauhoittumatta. Sinun ei myöskään tarvitse valita laadun ja tyylin välillä - Klippan varmistaa, että kaikilla villahuovilla on alkuperäinen muotoilu ja kuvio tai ne ovat klassisen yksivärisiä, jotta ne sopivat sisustukseen ja korostavat sitä kodissasi. He yksinkertaisesti pyrkivät tekemään kodistasi vieläkin mukavamman kuin se jo on.

Päivitä kodin sisustusta ja lisää kodin viihtyisyyttä Klippan Villatehtaan mukavilla huovilla.

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;