Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Lasten vuodevaatteet

Lasten vuodevaatteiden on oltava erityisen pehmeitä ja mukavia, ja lisäksi materiaalien on oltava allergiaystävällisiä. Löydät meiltä suuren valikoiman viihtyisiä, kauniita ja tyylikkäitä vuodevaatteita.

Mukavat vuodevaatteet lasten sänkyihin

Lasten vuodevaatteiden on oltava erityisen pehmeitä ja mukavia, ja lisäksi materiaalien on oltava allergiaystävällisiä. Sleeposta löydät suuren valikoiman viihtyisiä, kauniita ja tyylikkäitä vuodevaatteita.

Lasten vuodevaatteet hienoista materiaaleista

Sleepolla on mahdollisuus tarjota suuri valikoima pehmeitä vuodevaatteita ja värikkäitä huopia, jotka sopivat ensimmäisestä sängystä suurempaan juniorivuoteeseen. Suloinen pussilakanasetti tunnetuilta tuotemerkeiltä, joka edustaa laatua sekä ompelussa että materiaalivalinnassa. Valitse klassinen kuvio, nallekarhu tai yksivärinen. Huovat ja viltit ovat yhtä kauniita kuin ne ovat hyödyllisiä, käytä sisustuksessa myös rohkeasti korosteväriä. Samettipeitot ovat niin pehmeitä, että niitä ei melkein tunne, ja ne tuntuvat ihanalta ihoa vasten. Viileä ja kevyt peitto sopii hyvin kuumina päivinä, talvella tarvitaan lämpimämpi ja paksumpi peitto, johon lapsi voi kietoutua.

Piknikistä yöpymiseen

Hyvät vuodevaatteet ovat välttämättömät hyville yöunille. Jos lapsi nukkuu joskus esimerkiksi isovanhempien luona, voi olla hyvä, että lapsella on siellä omat vuodevaatteet. Etsitkö sopivaa lahjaa vastasyntyneelle? Laadukkaat vauvan vuodevaatteet tai kaunis peitto kehtoon ovat arvostettu lahja. Huopia voidaan käyttää sekä ylimääräisenä peitteenä että suojana lattialle tai maahan asettamiseen. Karkeasti neulottu huopa, joka levitetään maahan ruoholle tai hiekalle, muodostaa lapselle oikean kokoisen pienen leikkikentän. Ehkä satu-aiheiset pussilakanat voivat kannustaa lapsen luovuutta ja mielikuvitusta?

Hyviä materiaaleja tunnetuilta tuotemerkeiltä

Sleeposta löydät tarkkaan valittuja vauvansänkyjä ja vauvan vuodevaatteita hyvistä materiaaleista ja tunnetuilta tuotemerkeiltä. Valitse klassisista kuvioista, värikkäistä symboleista tai tyylikkäästä yksivärisestä. Saat aina 14 päivän avoimen ostoksen, ja me varmistamme, että toimitamme tuotteesi aina nopeasti. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme, laajasta valikoimastamme löydät varmasti lapsellesi parhaiten sopivan tuotteen.

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;