Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

KOTONA - Louise Hjort

Kotona

Louise Hjorth

Kauniina talvipäivänä marraskuun lopussa meillä oli suuri kunnia päästä kotiin Louise Hjortin luo, joka tunnetaan nimellä @louisehjorthdesign Instagramissa. Louise on sekä suunnittelija että projektipäällikkö useille peruskorjauksille ja on suunnitellut useita tyylikkäitä kirjahyllyjä, joita näemme sosiaalisessa mediassa. Louisen koti huokuu ylellisyyttä, ja meitä inspiroivat kaikki yksityiskohdat, värit ja upea sisustus!
Kaikki tämän julkaisun kuvat on suojattu tekijänoikeuslailla

Louise Hjorth, joka käyttää nimeä @louisehjorthdesign Instagramissa.

"Louisen koti huokuu ylellisyyttä, ja meitä inspiroivat kaikki yksityiskohdat, värit ja upea sisustus!"

Päämakuuhuone

Astuimme suoraan suureen makuuhuoneeseen, joka sisältää ruskeita, viihtyisiä sävyjä ja antaa ylellisen hotellitunnelman kokolattiamatollaan ja samettitekstiileillään. Täydellisen myyränruskean värinen Paolo-päiväpeite koristaa upeaa sänkyä, ja yöpöydällä on kaunis valkoinen Pillar-maljakko. Oranssinruosteinen nojatuoli rikkoo tunnelmaa mukavasti samalla, kun se sopii kaikkeen muuhun makuuhuoneen sisustukseen.

Vierashuone

Maagiseen vierashuoneeseen kuka tahansa olisi halunnut muuttaa. Sekä kattoihin että seiniin maalatulla tummanharmaalla värillä, upeilla stukkokoristeilla ja runsaalla määrällä tekstiilejä saamme täällä myös himoitun hotellitunnelman. Kuvan kaunis huopa on valmistettu pehmeimmästä mohairvillasta ja se on yhtä mukava heittää hieman huolimattomasti sängylle kuin käpertyä sen alle sohvalle. Suuren ikkunan Louise on stailannut upealla Triangle Cone -pöytävalaisimellamme. Ajaton valaisin, joka sopii mihin tahansa kotiin.

"Upeilla stukoilla ja suurella määrällä tekstiilejä saamme täällä myös halutun hotellitunnelman."

Kaksi ruokailutilaa

Suuressa ja ilmavassa huoneistossa on tilaa kahdelle ruokailutilalle. Suurempi mahtuu olohuoneeseen, jossa voit myös nähdä kuuluisan kirjahyllyn, jonka Louise itse on suunnitellut. Toinen ruokailutila on keittiössä, jossa perhe istuu usein yhdessä ja syö. Eksklusiivinen Gross-kattovalaisin roikkuu katosta ja sopii täydellisesti Louisen kotiin ainutlaatuisella muotoilullaan. Valaisin koostuu 37 kirkkaasta lasikuvusta, joissa on kaunis viimeistely.

"Minimalistiskt och stilrent"

Kulku olohuoneeseen

Kulku olohuoneeseen poikkeaa huoneiston muista vaaleanvärisistä huoneista. Minimalistinen, mutta ilmeikäs Doodle-taulu on saatavana kolmessa eri versiossa, ja sen on kuvittanut Day Homen luova johtaja Marianne Brandi. Lattialla on pehmein matto villasta, jolla on ihana kävellä paljain jaloin. Granada on ihanan paksu, kirjava matto, jolla on paljon rakennetta ja luonnetta. Louise on todellakin löytänyt kodistaan yhteisen langan ja kaikki sisustus sopii maagisen hienosti yhteen.

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;