Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Kotona - Sanne Josefsson

Kotona

Sanne Josefsson

Aurinkoisena ja ihanana päivänä marraskuussa meidät kutsuttiin kotiin vaikuttajan Sanne Josefssonin luokse, joka käyttää nimeä @sannealexandra Instagramissa. Sanne on nainen, jolla on paljon palloja ilmassa, sillä hän työskentelee kokopäiväisesti blogin, Instagramin ja oman yrityksen parissa. Sanne pitää tärkeänä sitä, että hän saa tuntea olonsa rauhalliseksi ja sopusointuiseksi kotona. Luulemme todella, että hän on onnistunut vangitsemaan tunteen.
Kaikki tämän julkaisun kuvat on suojattu tekijänoikeuslailla

Sanne Josefsson, joka käyttää nimeä @sannealexandra Instagramissa

"Sanne pitää tärkeänä sitä, että hän haluaa tuntea olonsa rauhalliseksi ja sopusointuiseksi kotona."

monogram Huopa

Olohuone - kodin sydän

Sannen mukaan olohuone on kodin sydän. Se on hyvin sosiaalinen ja avoin tila, johon sekä perhe että ystävät kokoontuvat. Kuvan mukava huopa on valmistettu pehmeimmästä Uuden-Seelannin villasta ja sen alla on mukava lämmitellä, kun istuudutaan sohvalle. Trendikkäällä ja harmonisella ilmaisullaan Celeste-maljakko sopii maagisen kauniisti Sannen kodin sisustukseen. Suurella luonnonvärisellä kimpulla täydennettynä se on aivan täydellinen.

Välähdys makuuhuoneeseen

Vilkaisemalla makuuhuoneeseen näemme jälleen pehmeät värit beigen sävyissä ja ihanat pellavatekstiilit. Hannelin-päiväpeite on erittäin suosittu ja sopii ajattoman ja siistin muotoilunsa ansiosta kaikkiin koteihin. Ellipse-kattovalaisin on myös suuri suosikki ja on ihanan kaunis soikealla muodollaan ja jersey-kankaallaan.

"Pehmeät värit beigenä ja ihanat tekstiilit pellavaa."

Ruokailutila - koko perheelle

Sannen keittiöstä löydät minimalistisen ja erittäin tyylikkään ruokapöydän Pheno mustaksi petsatusta tammesta. Pöydässä on runsaasti tilaa ja sen ympärille mahtuu koko suuri perhe.


Ruokapöydän alle Sanne on valinnut kestävän ja kauniin, raikkaan luonnonvärisen maton, joka on valmistettu tiheämmin kudotusta sisalista. Täydellinen matto, jolla on pitkä käyttöikä.

DINAS Sisalmatto

"Minimalistinen ja tyylikäs"

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;