Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

kevään trendejä

Kevään Trendejä

Kevään Trendejä

Luonnonmateriaalit, orgaaniset muodot, kosketeltavat pinnat ja satunnaiset väriroiskeet – anna itsesi inspiroitua kevättrendeistä 2023.

väri

 Kevät 2023 tarjoaa luonnollisen väriskaalan, jonka pohjana on valkoinen ja beige, mutta se on myös sekoitettu keväällä, raikkailla väreillä - missä värit kuten sininen, keltainen ja pinkki ovat keskiössä. Voimakas koboltinsininen väri on edelleen erittäin ajankohtainen, kun taas muut sinisen sävyt, kuten vaalea taivaansininen, ovat tulleet yhä näkyvämmiksi monissa kevään mallistoissa.

Leikkiset värit kuten pinkki, aurinkoinen keltainen, persikka ja jopa kirkkaan punainen luovat ihanan keväisen tunnelman ja sopivat hyvin hieman retrohenkisempään sisustukseen, joka on saanut selkeämmän roolin.


materiaalia

Materiaalien suhteen luonnonmateriaalit hallitsevat edelleen. Keramiikka ja lasi ovat edelleen tärkeitä, ennen kaikkea sisustuksessa, mieluiten mattapintaisena ja jännittävän tekstuurina. Myös pienet kalusteet ja kivestä valmistetut valaisimet tuntuvat edelleen täysin oikealta.

Puu eri malleissa ja sävyissä vie paljon tilaa, mutta myös uurretut pinnat ja leikkisät, möykkyiset muodot ovat myös trendikkäitä suosikkeja. Tämä sopii parhaiten pehmeisiin tekstiileihin ja kevyisiin villamattoihin, joissa on aaltoilevia kuvioita, kosketusrakenteita ja kohokuvioita.

muodossa

Kaarevia, kuplivia yksityiskohtia sekä kalusteita ja huonekaluja epäsäännöllisissä, orgaanisissa muodoissa nähdään paljon kevään designmallistoissa.


Skandinaavinen yksinkertaisuus sekoitettuna japanilaiseen minimalismiin hallitsee myös edelleen. Matalat kalusteet, kontrastit kovien ja pehmeiden materiaalien välillä, mustat yksityiskohdat ja suorat linjat yhdistettynä pyöreisiin muotoihin ovat esimerkkejä tästä tyylistä.


Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;