Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Jonathan Adler

Tunnettu keraamisten tuotteiden luoja, suunnittelija, kirjailija ja persoonallisuus Jonathan Adler lanseerasi ensimmäisen keramiikkakokoelmansa Barneysissa New Yorkissa vuonna 1994. Nykyään hänellä on omat myymälät kaikkialla maailmassa ja hänellä on tuhansia hyvin valittuja jälleenmyyjiä. Vuosien varrella Jonathan Adlerin kokoelmat ovat laajentuneet ja tarjoavat kaiken mitä tarvitset tyylikkääseen ja henkilökohtaiseen kotiin - huonekalut, tekstiilit ja koriste-esineet. Sydän on kuitenkin edelleen keramiikka, joka ilmestyy nyt ikoniksi tuotteiksi Dora Maar, Gala ja Muse.

Original with Jonathan Adler

Kaksi sanaa voi tiivistää Jonathan Adlerin; värikäs ja ainutlaatuinen. Sleepossa on tarjolla erityyppisiä tuotteita tästä erittäin yksilöllisestä tuotemerkistä.
Pidätkö voimakkaista väreistä ja rohkeista kuvioista? Jonathan Adlerin sisustuksella saat jotain, joka todella erottuu. Olipa kyseessä sitten Jonathan Adler -seepra-astia tai todella hienosta puuvillasta valmistettu pyyhe, jossa on kauniita oransseja raitoja, se valaisee kotisi parhaalla mahdollisella tavalla. Miksi ei tuoksukynttilä tai kaksi, joka voi levittää upean appelsiinin ja merisuolan, tai ehkä punaherukoiden ja kotoisen Earl Greyn tuoksun, antaa kodillesi todella uuden mukavuustason. Kodin tyylin uudistaminen ei vaadi paljoa, etenkin kun kyseessä on Jonathan Adler.

Jonathan Adlerilla on kaikki kodin tarpeisiin, mitä haluat. Mukavan, pehmeän pyyhkeen kääriminen ympärille, kun nouset suihkusta, paranee vieläkin paremmin, kun ilmassa on metsän ja erämaan tuoksua. Jonathan Adler tietää tarkalleen, mitä sana luova tarkoittaa, mikä tarkoittaa, että kodin muuttaminen ja sen persoonallisuuden lisääminen vaatii vain muutaman pienen yksityiskohdan. Monivärinen, kuviollinen tyyny elävöittää helposti olohuonetta tai makuuhuonetta, ja lehtikuvioiduilla kulta-astioilla kaikki huoneet saavat aivan uuden aseman. Anna Jonathan Adlerin tuotteiden ja kalusteiden antaa kodillesi henkilökohtaisemman ilmeen.

Osta Jonathan Adler Sleeposta

Yksilöllisyys on sekä virkistävää että hauskaa. Löydä Jonathan Adlerin tuotteet hyvällä hinnalla täältä Sleepon laajasta valikoimastamme. Varmistamme, että uudet tavarat lähetetään sinulle nopeasti kotiin. 

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;