Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Tyynynpäällinen

Koristele ja tuo elämää kotiin tyylikkäillä koristetyynyillä ja tyynynpäällisillä. Sekoita ja yhdistele hienoja koristetyynyjä ja tyynynpäällisiä useissa eri materiaaleissa, muodoissa ja väreissä, kuten beige tyynynpäällinen, luomaan harmoninen ja ainutlaatuinen ilme. Jokaiselle on jotain täällä, joten tutustu laajaan valikoimaamme löytääksesi tyyliisi sopivat tyynynpäälliset.

Tyynynpäälliset

Koristele ja tuo elämää kotiin tyylikkäillä koristetyynyillä ja tyynynpäällisillä. Sekoita ja yhdistele hienoja koristetyynyjä ja tyynynpäällisiä useissa eri materiaaleissa, muodoissa ja väreissä, kuten beige tyynynpäällinen, luomaan harmoninen ja ainutlaatuinen ilme. Jokaiselle on jotain täällä, joten tutustu laajaan valikoimaamme löytääksesi koristetyynyt & tyyliisi sopivat tyynynpäälliset.

Ttyynynpäälliset suosittuina malleina

Yksi yksinkertaisimmista ja edullisimmista tempuista uuden tunnelman tai tyylin saamiseksi huoneeseen on päivittää se uusilla koristetyynyillä ja eri värisillä ja eri materiaaleista valmistetuilla tyynynpäällisillä. Laajasta koristetyyny- ja tyynynpäällisvalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. Valitse suosittu beige ja valkoinen koristetyyny ja tyynynpäällinen, jotta saat harmonisen tunteen, tai mikset valitsisi värikästä mallia kontrastiksi ja elävöittämään tilaa? Voit valita kaikki koristetyynyt ja tyynynpäälliset useina suosittuina vakiokokoina, kuten tyynynpäällinen 50x50, tyynynpäällinen 60x60, tyynynpäällinen 65x65, tyynynpäällinen 40x40, tyynynpäällinen 50x90, tyynynpäällinen 45x45, tyynynpäällinen 40x60, tyynynpäällinen 70x100 trendikkäistä materiaaleista, kuten sametista, pellavasta ja puuvillasta. Yhdistä mukavan huovan kanssa ja uusi ilmeesi on valmis!

Tyynynpäälliset ulkotiloihin

Meiltä Sleepolta löydät laajan valikoiman tyylikkäitä, edullisia ja mukavia ulkotyynyjä. Useat ulkotyynyistämme on mukautettu pohjoismaiseen ilmastoon ja ne kestävät sateen, lumen, auringon ja tuulen. Valitse omasi vedenpitävistä, kestävistä ulkokoristetyynyistä ja tyynynpäällisistä suosituilta tuotemerkeiltä, kuten Fatboy, House Doctor tai Chhatwal & Jonsson ja löydä suosikkisi ulkotiloihin!

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;