Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Rätt Start

Rätt Start on ruotsalainen lasten- ja vauvatuotteiden valmistaja. Rätt Startissa on paljon mukavia vauvantuotteita, leluja, vuodevaatteita ja lasten astioita. mukana Elsa Beskow, Lilla Spöket Laban, Lilla Anna, Tummen, Muumipeikko, Miffy ja Pingu.

Rätt Start vauva- ja lastentuotteet

Rätt Start on ruotsalainen tuotemerkki, jolla on monia mukavia vauvatuotteita nuorimmille lapsille. Heidän valikoima sisältää tunnettuja tuotemerkkejä ja hahmoja, kuten Bamse, Muumi ja Elsa Beskowin motiiveja. Vauvansängyt, astiat ja reunapehmusteet ovat esimerkkejä heidän tuotevalikoimasta.

Rätt Start valmistaa useita tuotteita pienelle lapselle, kuten Muumi-vauvan kuntosali ja Rätt Start -vaippasänky. Vauvan leikkimatto auttaa lasta harjoittelemaan motorisia taitojaan esimerkiksi nostamalla niskaa ja kiertämällä. Värikkäät hahmot ja mukava pehmustettu matto tekevät kaikesta mukavampaa ja hauskempaa. Tuotemerkki valmistaa myös laadukkaita vuodevaatteita ja patjoja, jotka tekevät nukkumisesta mukavampaa. Vuosien varrella he ovat tehneet pussilakanasetin tunnetuista satuista ja kirjallisuudesta otetuilla hahmoilla, esimerkiksi Bamsen, Lilla Annan ja Tummenin motiiveilla. Sängyn päällä liikkuva ja soiva musiikkimobiili kiehtoo pientä lasta. Tuote on tietysti turvatestattu.

Rätt Start valmistaa käytännöllisiä, hauskoja, turvallisia ja kehittyviä lasten- ja vauvatuotteita keskittyen pieneen lapseen. Kaikki tuotteet on suunniteltu Ruotsin turvallisuusvaatimusten mukaisesti. Suuri osa heidän tuotteistaan on inspiroinut satujen aiheista. Anna myös lapsesi tai lapsenlapsesi tutustua Elsa Beskowin Hattutalon hahmoihin. Kauniit astiat, esimerkiksi Tove Janssonin Muumipeikko, ovat hyvä lahja yhden vuoden juhliin. Heidän valikoimaan kuuluu myös Rätt Start-imetystyyny ja useita malleja, joissa on Rättstart-vauvan kuntosali. Kaikki tuotteet täyttävät toiminnon, joka helpottaa jokapäiväistä elämää ja innostaa lasta kehittymään - kaikki antamaan lapsellesi oikea alku elämässä.

Laaja valikoima ja käytännöllisiä tuotteita

Sleepo tarjoaa laajan valikoiman Rätt Start -tuotteita. Se on laatumerkki, josta olemme iloisia saadessamme laajasta tuotevalikoimastamme. Etsitpä sitten imetystyynyä itsellesi tai lahjaa läheiselle, on tämä oikea valinta sinulle. Lisäksi sinulla on aina 14 päivän palautusoikeus, kun tilaat meiltä.

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;