Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

NG Baby

50 vuoden kokemuksella NG Baby tietää, mitä hyvät tuotteet ja hyvä laatu tarkoittavat. Täältä löydät vauvansängyn vaatteita, imetystyynyjä, suositun pehmo-altaan ja paljon muuta lapsellesi. Yritys perustettiin vuonna 1959, ja vaikka siitä on kulunut useita vuosia, NG Baby arvostaa edelleen korkeaa laatua. Tuotteita on saatavana eri malleissa ja väreissä, joista tulee suloisia yksityiskohtia lapsesi huoneessa.

NG Baby patjat, vuodevaatteet ja pinnasängyt

NG Baby on yli 50 vuoden ajan ollut tuotemerkki, joka valmistaa vauvoille patjoja, vuodevaatteita ja kehtoja. Saat parasta laatua mitä tulee valmistukseen ja muotoiluun.

Yli 50 vuoden kokemuksella NG Baby tietää, että pienten lasten täytyy nukkua hyvin yöllä. Niiden valikoimaan kuuluvat patjat sängyille, pussilakanat, NG Baby hoitopöydät ja NG Baby reunapehmusteet. Reunapehmusteet on suunniteltu sopimaan tuotemerkin pussilakanasetin kanssa. Päällikankaan materiaali on aina 100% puuvillaa.

Pussilakanasetti on valmistettu yksivärisestä kankaasta ja suloisin kuvioin, jotka sopivat pienimmille. Materiaalit ovat hypoallergeenisia ja tietysti käytetään vain maaleja, jotka on hyväksytty Ruotsin vaatimusten mukaisesti. Yritys antaa sinun valita materiaalien, kuten puuvillan ja pellavan, välillä. Imetystyynyjä on saatavana myös tuotemerkin valikoimasta, mikä tarjoaa hyvää tukea ja yksinkertaistaa imetystä.

Ng Baby on ruotsalainen tuotemerkki, joka perustettiin Skånen läänissä sijaitsevaan Emmaljungaan. Tuotemerkki valmistaa laadukkaita tuotteita, jotka ovat yhtä klassisia kuin moderneja. He julkaisevat erilaisia kokoelmia, jotka inspiroivat esimerkiksi New England -tyyliä, sirkuksia sekä prinssejä ja prinsessoja - kaikki, jotta löydät itsellesi sopivan tyylin. NG Baby hoitotaso on pehmeä ja mukava patja, joka on mukava vauvalle makaamaan. NG Baby patjat on valmistettu eri malleista ja perustuu vauvasi tarpeisiin. Patjat ovat pehmeitä ja mukavia, hyvällä ilmankierrolla ja ne on helppo pyyhkiä. Sänkyyn on sopivasti sovitettu suojakatos, joka antaa lapselle yksityisyyttä, kun on aika levätä.

Korkealaatuinen ruotsalainen tuotemerkki

Täällä Sleepossa tarjoamme laajan valikoiman ja edullisia tuotteita pikkulapsille tarkoitetuista Ng-tuotteista. Jos ostat Ng: tä, saat korkealaatuisia tuotteita, jotka ovat hyviä lapsellesi ja yksinkertaistavat jokapäiväistä elämää.  Nopeilla toimituksilla saat tilaamasi tuotteet lähitulevaisuudessa.

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;