Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Gripsholm

Gripsholm on tuotemerkki, joka edustaa korkeaa laatua ja hyvää suunnittelua. Täältä löydät laajan valikoiman kodintekstiilejä, kuten pehmeitä vuodevaatteita ja tyylikkäitä tyynynpäällisiä. Gripsholm tarjoaa tuotteita, jotka ovat kohtuuhintaisia, mutta myös ylellisiä toimivalla käytöllä ja tyylikkäällä muotoilulla.

Tietoa henkilöstä Gripsholm

Gripsholm on ruotsalainen yritys, joka valmistaa korkealaatuisia kodintekstiilejä ja noudattaa ruotsalaisia käsityöperinteitä. Vuodevaatteet, tyynyt ja ihanat pyyhkeet ovat kaikki tuotteita, jotka kuuluvat yrityksen valikoimaan.

Gripsholm makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen ja keittiöön

Gripsholm tarjoaa kattavan valikoiman tekstiilejä kylpyhuoneeseen, makuuhuoneeseen ja keittiöön. Yksivärisen tai kuviollisen Gripsholmin tyynynpäällisen avulla voit helposti vaihtaa olohuoneessa tai olohuoneessa. Voit vapaasti yhdistää erilaisia Gripsholmin pussilakanoita, jotka on valmistettu klassisista kuvioista, ruudullisina ja kudottuja puuvillasta tai satiinista. Kylpyhuone saa nopean päivityksen paksuilla, pehmeillä froteepyyhkeillä, jotka sopivat täydellisesti yhteen uuden kylpyhuoneen maton ja mukavan suihkuverhon kanssa. Todella korkealaatuiset ja klassiset värit ja kuviot ovat Gripsholmin tunnusmerkkejä. Yrityksellä on myös erityinen kokoelma vain vastasyntyneille. Erittäin pehmeät materiaalit vuodevaatteissa saavat vauvan nukkumaan hyvin.

Gripsholm saa inspiraation linnaympäristöstä

Nimi Gripsholm tulee linnasta ja saman nimisestä aluksesta. Näistä ympäristöistä yritys saa inspiraationsa ja tuloksena on tyylikäs yhdistelmä linnan ympäristöä ja merielementtejä. Kirkas ja harmoninen ovat avainsanoja, jotka toistuvat jokaisessa uudessa Gripsholmin kokoelmassa. Gripsholmin tekstiilillä luot kodin, joka huokuu klassista tyyliä. Yhtiö työskentelee aktiivisesti tuotteiden valmistamiseksi ympäristöystävällisellä tavalla sekä ihmisten että luonnon suhteen. Tuotteet ovat arvostettuja lahjoja sekä syntymäpäivinä että jouluna. Ehkä valitset Gripsholmin kylpyhuoneen maton tai silkkisen pussilakanasetin, kun seuraavan kerran on aika ostaa lahja jollekulle?

Hyvät hinnat ja hyvä laatu

Sleepossa välitämme hyvästä laadusta ja esimerkki tästä on Gripsholmin vuodevaatteet. Me tarjoamme sinulle laajan valikoiman tuotteita, joiden avulla voit löytää juuri etsimäsi. Kun ostat kanssamme, saat aina 14 päivän avoimen ostoksen. Lisäksi meillä on nopea toimitus tavaroillesi ja tarjoamme sinulle toimituksen. Tervetuloa tekemään hyviä ostoksia!

Katso koko laaja valikoima edullisia ja mukavia pussilakanoita, tyynyliinoja ja aluslakanoita.

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;