Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Matto Punainen

Löydä meiltä punainen matto Sleepo. Matto ei ole vain pehmeä ja mukava kävellä, vaan se nostaa koko huoneen ja suojaa lattiaa kulumiselta. Tutustu valikoimaamme alta.

Punainen matto verkossa Sleepo

Löydä meiltä punainen matto Sleepo. Matto ei ole vain pehmeä ja mukava kävellä, vaan se nostaa koko huoneen ja suojaa lattiaa kulumiselta.

Etkö ole varma punaisen mattosi koosta?

Millaista mattoa etsit? Täältä löydät punaisia ​​mattoja erikokoisina, -mallisina ja -materiaaleista. Punainen matto on tyylikäs tapa hajottaa muuten beige koti. Löytyy matto 140x200 cm, matto 200x300 cm, matto 250x350 cm ja matto 300x400 cm. Joskus on vaikea tietää, miten ajatella kokoa punaisella matolla. Siksi olemme luoneet Mattooppaan, josta näet helposti, miten sinun kannattaa ajatella maton ostamista olohuoneeseen, matto makuuhuoneeseen ja matto ruokasaliin.

Punainen matto tunnetuilta merkeiltä

Meillä on mattoja tunnetuilta tuotemerkeiltä, ​​kuten Classic Collection, House Doctor, Layered, Design House Stockholm, Linum, Chhatwal & Jonsson. Löydät myös punaisia ​​mattoja eri materiaaleista. Meillä on villamattoja, jotka ovat helppohoitoisia, kestäviä ja pitkäikäisiä. Uskomattoman pehmeitä ja huoneeseen ylellistä tunnelmaa antavat viskoosimatot sekä suhteellisen helppohoitoiset puuvillamatot, jotka kestävät pitkään, jos niitä hoitaa oikein. Älä unohda käydä tutustumassa sivuihimme, joissa on ALE-mattoja. Sieltä löydät mattoja lyömättömillä hinnoilla. Olemme varmoja, että löydät punaisen maton, joka sopii kotiisi ja sisustustyyliisi!

Onko sinulla kysyttävää punaisesta matosta?

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua löytämään punaisen maton puhelinnumeroon: +46 8 20 87 70 tai vieraile Showroomissamme osoitteessa Markvardsgatan 9, joka sijaitsee Tukholman keskustassa. Täällä sänky- ja sisustusasiantuntijamme auttavat sinua punaisen maton valinnassa, tervetuloa!

 

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;