Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Matto Harmaa

Matto tuo kotiin paljon. Se kehystää huoneen, lämmittää, suojaa lattiaa kulumiselta ja antaa kodikkaan tunteen. Jos etsit harmaata mattoa, suosittelemme tutustumaan alla olevaan laajaan valikoimaamme. Olemme varmoja, että löydät harmaan maton, joka sopii kotiisi ja sisustustyyliisi

Laaja valikoima harmaita mattoja  

Matto tuo kotiin paljon. Se kehystää huoneen, lämmittää, suojaa lattiaa kulumiselta ja antaa kodikkaan tunteen. Jos etsit harmaata mattoa, suosittelemme tutustumaan laajaan valikoimaamme. Olemme varmoja, että löydät harmaan maton, joka sopii kotiisi ja sisustustyyliisi.

Osta harmaata mattoa verkossa Sleepo

Meillä on harmaita mattoja eri materiaaleista ja kokoista. Löydät harmaa villamatto, harmaa viskoosimatto, harmaa puuvillamatto ja meillä on eri kokoisia mattoja. Löytyy matto 140x200 cm, matto 200x300 cm, matto 250x350 cm ja matto 300x400 cm. Jos olet epävarma koon valinnasta, olemme luoneet mattooppaan, josta näet helposti, mitä sinun pitäisi ajatella ennen koon valintaa. Mattooppaasta löydät esimerkkejä olohuoneen matoista, makuuhuoneen matoista ja ruokasalin matoista.

Harmaa matto kaikkiin huoneisiin

Harmaa matto on helppo yhdistää muuhun kodin sisustukseen. Maton lisääminen tai vaihtaminen kotiin voi muuttaa koko huoneen. Se antaa lämpöä ja kodikkaan tunnelman. Myös matto on käytännöllinen, sillä se suojaa lattiaa kulumiselta ja lisää lämpöä. Meillä on mattoja tunnetuilta brändeiltä, ​​kuten Classic Collection, House Doctor, Layered, Design House Stockholm, Linum, Chhatwal & Jonsson mm. Tutustu laajaan harmaamattovalikoimaamme kanssamme Sleepo.

Onko jotain mitä ihmettelet?

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua löytämään harmaan maton puhelinnumerosta: +46 8 20 87 70 tai vieraile Showroomissamme osoitteessa Markvardsgatan 9, joka sijaitsee Tukholman keskustassa. Täällä sänky- ja sisustusasiantuntijamme auttavat sinua harmaan maton valinnassa, tervetuloa!

 

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;