Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Matto Beige

Matto on tärkeä osa sisustusta ja se kehystää huoneen tyylikkäästi ja lisää samalla viihtyisyyttä. Kukapa ei haluaisi laskea jalkansa lämpimälle ja pehmeälle matolle nousessaan sohvalta tai sängystä? Jos etsit beigeä mattoa, olet tullut oikeaan paikkaan! Tutustu laajaan valikoimaamme alta.

Osta Beige matto verkosta

Meiltä Sleepolta löydät beigenvärisiä mattoja eri kokoisina ja eri materiaaleina. Meillä on beige viskoosimatto, beige villamatto, beige puuvillamatto, beige juuttimatto ja beige hamppumatto. Meiltä löytyy myös beigejä mattoja eri kokoisina. Löytyy matto 140x200 cm, matto 200x300 cm, matto 250x350 cm ja matto 300x400 cm. Minkä tyyppistä beigeä mattoa etsitkin, olemme varmoja, että löydät sen meiltä Sleepolta.

Beige matto kaikkiin huoneisiin

Millaista beigeä mattoa etsit? Meillä on matot kaikkiin huoneisiin. Meillä on beige keittiömatto, beige olohuonematto, beige makuuhuoneen matto ja beige ovimatto. Jos et ole varma, minkä kokoisen beigen maton valitset, meillä on mattoopas, joka antaa sinulle käsityksen siitä, miten kannattaa ajatella kokoa valittaessa.

Beige matto tunnetuilta merkeiltä

Matto on tärkeä osa sisustusta ja se kehystää huoneen tyylikkäästi ja lisää samalla viihtyisyyttä. Kukapa ei haluaisi laskea jalkansa lämpimälle ja pehmeälle matolle nousessaan sohvalta tai sängystä? Löydät suositun mattomme Fluffy Flokati eri väreissä ja koossa. Fluffy Flokati -matto on uskomattoman pehmeä laittaa jalkasi päälle. Meillä on myös muita beigejä mattoja useilta tunnetuilta merkeiltä. Meiltä löytyy beigejä mattoja mm. Classic Collection, House Doctor, Layered, Design House Stockholm, Linum, Chhatwal & Jonsson. Tutustu laajaan Sleepo beige-matovalikoimaamme.

Onko sinulla kysyttävää beigestä matosta?

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua löytämään oikean beigen maton puhelinnumeroon:+46 8 20 87 70 tai vieraile esittelytilassamme osoitteessa Markvardsgatan 9, joka sijaitsee Tukholman keskustassa. Täällä sänky- ja sisustusasiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikean beigen maton, tervetuloa!

 

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;