Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

SLEEPO FAVORITES

Fluffy Flokati Villamatto

SUOSITUIN MATTOMME

Yksi Sleepon myydyimmistä tuotteista on upea Flokatimatto Fluffy. Matto on valmistettu pehmeimmästä villasta, ja siinä on runsaasti materiaalia erinomaisen korkealaatuisuuden takaamiseksi. Pitkän ja pörröisen nukkakorkeuden ansiosta saat tunteen kuin kävelisit pilvillä. Lue lisää ja tutustu suosikkiimme, Fluffyyn!

värit

KOOT

Matot tulevat monissa eri koossa, ja tämä pätee myös Fluffy-mattoomme. Alkaen koosta 70x140 ja ulottuen aina 300x400* asti, löytyy todella Fluffy jokaiseen tilaan. Yleisimmät koot ovat 170x240 ja 200x300, jotka sopivat useimpiin sohviin ja olohuoneisiin täydellisesti. Fluffy Vit on myös saatavilla pyöreänä mattona koossa Ø160 ja Ø200.

Jos mikään koko ei sovi sinulle täysin, voit myös asettaa kaksi Fluffy-mattoa vierekkäin luodaksesi suuremman ja viihtyisän alueen. Pitkän nukan ansiosta sauma on helppo peittää.

Epävarma siitä, minkä kokoista tarvitset? Meidän matto-oppaamme auttaa sinua!

*Kokovalikoima vaihtelee hieman värin mukaan.

LAATU & TUNNE

Fluffy on ehdottomasti upea matto, valmistettu 100% puhtaasta, uudesta premium-villasta Uudesta-Seelannista korkeimmalla mahdollisella laadulla. Matto on valmistettu runsaalla materiaalimäärällä (2800 g/m²), mikä luo täyteläisemmän ja ylellisemmän tunteen. Pitkä nukka on uskomattoman pehmeä ja nostaa kodikkuutta kaikissa huoneissa, joissa matto on sijoitettu. Villa on myös luonnostaan likaa hylkivä materiaali, joka on kestävä ja pitkäikäinen, kun mattoa hoidetaan oikein.

TUOTANTO

Flokatimatoidemme tuotanto tapahtuu Kreikassa, jossa ne kudotaan perinteisin menetelmin käsin. Valmistustekniikka on sama kuin vuosisatoja sitten, kun Flokattia alettiin valmistaa, ja matot heijastavat siten aitoa kreikkalaista käsityötä.

Jotain ainutlaatuista Flokatimattojen valmistuksessa on, että kun ne on valmiiksi kudottu, ne sijoitetaan niin kutsuttuihin "vesimyllyihin" - luonnonvesiuomiin Kreikan Pindoksen vuoristoketjussa. Siellä matot lepäävät useita tunteja ja pyörivät kylmän vuoristoveden voimakkaiden virtausten mukana. Tämä antaa Flokatille sen pörröisen ja elävän ulkonäön sekä pehmeän tunteen. Ne ripustetaan sitten ulkona kuivumaan, jossa aurinko saa tehdä tehtävänsä.

Ennen mattojen lähettämistä meille Sleepoon ne käyvät läpi tiukat laadunvalvontatoimenpiteet varmistaaksemme, että kaikki matot ovat korkeimman mahdollisen standardin mukaisia.

HOITO-OHJEET

  • Villa on luonnostaan likaa hylkivä, kestävä ja pitkäikäinen materiaali, kun mattoa hoidetaan oikein.
  • Matolla on vuorittamaton pohja, joka voi liukua lattialla. Suosittelemme käyttämään liukuestemattoa sekä suojatakseen lattiaa että estääkseen maton liukumisen.
  • Ravista mattoa ennen käyttöä saadaksesi luppua pöyheämmäksi ja poistaaksesi ylimääräistä villaa.
  • Villamatot saattavat nukkaantua, erityisesti luppumatot. Tämä on täysin normaalia ja ominaista villakuidulle. Nukkaantuminen voi joskus tuntua voimakkaimmalta, kun matto on aivan uusi. Kuitenkin ei ole takuita siitä, että nukkaantuminen vähenee ajan myötä.
  • Imuroi matto säännöllisesti ja erittäin varovasti imurin matalapäisellä suulakkeella tai ilman harjaa poistaaksesi ylimääräiset kuidut.
  • Jos mahdollista, suosittelemme ravistelemaan ja tuulettamaan mattoa säännöllisesti.
  • Käännä matto säännöllisesti tasaisen kulutuksen varmistamiseksi.
  • Älä kemiallisesti puhdista mattoa.

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;